neodoljivi duje

Najslađe što ćete danas vidjeti! Naša glumica objavila fotku sina staru osam godina: ‘Kao da sam rodila čovjeka od 70!‘

Riječka glumica Ana Vilenica, koju pamtimo po ulogama u serijama ‘Dolina sunca‘, ‘Mamutica‘, ‘Ponos Ratkajevih‘, ‘Dnevnik plavuše‘, pa i natjecanju u showu ‘Zvijezde pjevaju‘, rastopila je mnoga srca svojih pratitelja na Instagramu objavom fotografije sina Dujma stare osam godina.

Iako nije sklona prečesto dijeliti privatne obiteljske fotografije i intimne trenutke, glumica Ana Vilenica ipak nije mogla odoljeti fotografiji njezinog sinčića dok je još bio u pelenama, a objavom je nasmijala sve pratitelje.

"Mobitel me podsjetio na ovu fotografiju. Moj Duje je kao beba imao vječito zabrinut izraz lica. Ili sumnjičav. Nekad bih imala osjećaj da sam rodila čovjeka od preko 70 i stav: “Gdje si me ovo dovela na svijet?!”. Rijetko se smijao, ali zato sada umiremo od smijeha na ovo", piše Ana pored neodoljive fotografije sina koji je sada već školarac.

Naime, riječka glumica sina Dujma na svijet je donijela u kolovozu 2012.godine, a prije tri godine u razgovoru za Gloriju otkrila nam je da ona i partner Edi Mužina, priželjkuju još i djevojčicu.

Ana Vilenica: Brak mi nije važan, ali želim još jedno dijete

"Nakon Dujmovog rođenja uslijedilo je intenzivno razdoblje propitivanja svega. Prioriteti su se promijenili i sve što radim, radim za njega i zbog njega. Propitujem svoje postupke, uvjerenja i sebe samu. On me natjerao da učim o sebi, da opet rastem, a i dalje me uči nečemu što prije uopće nisam imala: strpljenju", rekla je Ana.

Najveći izazov joj je, kaže, izvesti dijete na pravi put a da mu ne podrežeš krila, uključiti ga u društvo, a da mu ne ubiješ individualnost. Ona i partner ne razmišljaju o braku, niti im je važan taj papir.

„Mi smo malo - atipični. Možda smo preveliki individualci i nije nam to toliko važno. Taj papir nam nije dokaz privrženosti i lojalnosti, ali možda jednom i to napravimo iz čiste zafrkancije i zbog dobre zabave”, rekla je zaključivši kako nema ništa ljepše nego vidjeti ljude koji su ostarjeli zajedno, a i dalje su ostali privrženi jedno drugom.

Ana Vilenica: Za ljubavnu sreću mi ne treba internet, ali ni matičar

Linker
20. travanj 2024 04:57