Instagram
to im je u obitelji

Najslađi video koji ćete pogledati danas: Curica Kate Hudson najljupkija je mala instruktorica joge

Kate Hudson i njezina majka Goldie Hawn pobornice su Kundalini joge, a čini se da su tu ljubav uspjele prenijeti i na najmlađu žensku članicu obitelji.

Glumica Kate Hudson velika je zaljubljenica u jogu pa je velik dio njezinog Instagram profila posvećen upravo toj aktivnosti.

Vitka zvijezda filma "Kako izgubiti frajera u 10 dana" od malih nogu upućena je u tajne joge, koju prakticira i njezina slavna majka Goldie Hawn, zbog čega i sa 73 godine izgleda fantastično.

Ljubav prema jogi prenosi se s koljena na koljeno

Katie i Goldie pobornice su Kundalini joge, koja se povezuje s 'božanskom ženskom energijom', a čini se da će tu svoju strast prenijeti na još jednog ženskog člana obitelji.

41-godišnja Katie razgalila je srca svojih fanova na Instagramu neodoljivim videom u kojem svoju najdražu jutarnju aktivnost vježba u donjem rublju, uz 'pomoć' svoje djevojčice Rani Rose koja joj se vješa oko nogu.

Malena Rani Rose rođena je u listopadu 2018. godine te će uskoro proslaviti drugi rođendan, a najmlađa je od Kateine troje djece.

Rani Rose prva je Kateina djevojčica

Kate je prvog sina Ryder Russell koji danas ima 15 godina, dobila u braku s Chrisom Robinsonom, sina Bingham Hawn Bellamy koji ima osam godina, u vezi s pjevačem Matthewom Bellamyjem, a malenu Rani Rose u vezi s Dannyjem Fujikawom.

Čitajte i...

Nikad viđena fotografija princa Louisa raznježila je sve: Neodoljivi slatkiš opet osvaja naciju

Monika Sablić savjete o stilu dobiva od kćeri: 'Ne mari za modu, ali jako dobro zna što mi pristaje'

Usred bračnog brodoloma, Kim Kardashian odlučila se fokusirati na obitelj

Linker
24. travanj 2024 07:29