UNOSAN BIZNIS

Najstariji sin Beckhamovih postat će amaterski chef? O novom serijalu pregovara sa šefovima Facebooka i YouTubea

Brooklyn Beckham inače se bavi fotografijom, a sad je svojim obožavateljima na društvenim mrežama otkrio kako se odlično snalazi i u kuhinji. Voli raditi kalorična jela poput tjestenine, francuskog tosta i burgera, a spaja i nespojivo - biftek i tortilju.

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, model i fotograf Brooklyn Beckham, ove će godine izgleda napraviti zaokret u karijeri. Vrijeme je da sin bogatih i uspješnih roditelja počne sam zarađivati, a to će navodno biti u kombinaciji sa šefovima YouTubea i Facebooka.

Na svome je Instagram profilu ovih dana s obožavateljima podijelio nekoliko videa gdje je pokazao kako se odlično snalazi u kuhinji. "Brooklyn burger" s čak četiri pljeskavice, sirom, tjesteninom, krumpirom i umakom prava je kalorična bomba, a Beckham je pokazao kako ga napraviti u svega nekoliko sati, a to je između ostalog razlog zašto je zaintrigirao vlasnike najpopularnijih društvenih medija.

image
Brooklyn, Victoria i David Beckham.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Uh, baš izgleda slasno", komentirao je jedan od njegovih pratitelja, a nadovezala se i pratiteljica koja je napisala kako bi nakon tog burgera vjerojatno dobila gastritis. S fanovima je još podijelio recept za tjesteninu s pistacijom, za francuski tost, a spojio je nespojivo, tortilju s biftekom.

Odlični komentari i još bolji pregledi od nekoliko stotina tisuća na dan vjerojatno su potaknuli i šefove najvećih kompanija da mladog i talentiranog Brooklyna angažiraju i na svojim platformama. Lovac na digitalne talente Kai Gayoso rekao je kako se sin Victorije i Davida može brendirati u smjeru amaterskog chefa te kako bi serijal s njime gdje kuha i dijeli recepte vjerojatno bio pun pogodak.

image
Beckhamovi na Pariškom tjednu mode 2020. godine.
FOTOGRAFIJE: J M HAEDRICH/SIPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Krenulo mu je na profesionalnom planu, a jednako dobro mu je i na onom privatnom. Prošle godine zaručio je djevojku Nicolu Peltz, a šuška se kako su se ove godine golupčići i oženili.

Čitajte i: 'Ti si moj svijet': Brooklyn Beckham objavio još intimnije fotografije zaruka s Nicolom Peltz

"Najsretniji sam muškarac na svijetu. Obećajem da ću biti najbolji suprug i, jednog dana, najbolji otac djeci. Volim te, mala", napisao je Brooklyn uz fotografiju na kojoj grli svoju Nicolu netom nakon njihovih zaruka s prstenom koji stoji 350 tisuća funti. Victoria je svoju snahu odmah zavoljela, a više puta je u intervjuima istaknula kako je draga te kako bolju ženu svome sinu nije mogla poželjeti.

Čitajte i: Vječni klasik ležernog stila ne pita za godine: Kombinacija u kojoj Victoria Beckham i Hailey Bieber izgledaju kao sestre

Linker
19. travanj 2024 18:21