tuga slavnog glumca

Najteži dani Nicolasa Cagea: ‘Zauvijek je otišla. Imala je jako težak život, borila se sa šizofrenijom i depresijom‘

Proslavljeni glumac tuguje za voljenog majkom. Joy Vogelsang preminula je u dobi od 85 godina. Otišla je nakon što je dva tjedna provela u bolnici. Nicolas Cage za to vrijeme bio je u drugoj zemlji.

Teške dane prolazi glumac Nicolas Cage. Naime, u tišini i privatnosti krajem svibnja zauvijek se oprostio od svoje voljene majke Joy Vogelsang. Joy je preminula 26. svibnja u bolnici u Los Angelesu, baš u vrijeme kada je Nicolas počeo snimati film "The Retirement Plan". Zbog pandemije koronavirusa, posljednji ispraćaj Joy Vogelsang još se nije održao.

Ljude je o smrti majke obavijestio putem Facebooka Nicolasov brat Christopher.

"Moja majka preminula je 26. svibnja. Bio sam uz nju cijeli dan, no otišao sam svega koji sat prije negoli je preminula pa je nisam držao za ruku prije nego što je zauvijek otišla. Imala je jako težak život, borila se sa psihičkim bolestima. Unatoč bolnom emocionalnom kaosu, ipak me uspjela naučiti nešto vrlo važno - od nje sam naučio što ljubav i privrženost zaista jesu. Imala je težak život, no bila je i ljubazna, prelijepa, sjajna kuharica i vrlo karizmatična", rekao je redatelj.

image
Cage je nedavno ponovno ušao u brak, a svega dva mjeseca kasnije ostao je bez svoje majke.
DIGGZY/JP/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Joy je, inače, bila jako ponosna na svoje uspješne sinove. Prije negoli je oboljela od šizofrenije i teške depresije, Joy je bila poznata balerina i koreografkinja. Nakon što je dobila dijagnoze, nosila se s bolešću najbolje što je znala, a svojim sinovima bila je podrška u njihovim karijerama.

Čitajte i: Ne gubi vrijeme: Tajno vjenčanje Nicolasa Cagea s 30 godina mlađom

Linker
19. travanj 2024 22:47