BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
Kad ne ide, ne ide

Najteži dani poznate glumice: 'Upravo sam prošla tri operacije, nemam dadilju pa uskače obitelj'

Koliko god je financijski osigurana, glumica Charlize Theron baš poput svake druge majke i zaposlene žene nekada jedva može disati zbog pretrpanog rasporeda. Zbog prirode svog posla često mora glumiti opasne scene koje ju mogu stajati zdravlja, ali i života, a nedavno je priznala kako je prošla čak tri uzastopne operacije.

Koliko god nekada mislimo da možemo vući sve konce u životu, on nas povremeno upozorava na razne načine kako ne bismo pregorjeli. Slično se događa i u životu glumice Charlize Theron (44) koja prolazi kroz teško razdoblje. Kako je otkrila za jedan strani magazin, trenutno se muči paralelno upravljati svojom karijerom, odgajati djecu, brinuti se oko novih kućnih ljubimaca i uz sve to - zaliječiti svoje tijelo koje je uspjela dovesti do maksimuma.

"ŽIvot mi je trenutno u kaosu. Upravo sam prošla tri operacije, promoviram dva filma...Nemamo dadilju, ali znam da ne bih mogla raditi što radim da nemam svu pomoć i podršku", rekla je glumica. Nije otkrila što je točno operirala, ali je ranije ovog mjeseca otkrila da se povrijedila dok je snimala film "The Old Guard". "Snimala sam akcijske scene i doslovno skinula ligament s kosti, a usosila sam i lakat", priznala je.

New York, NY  - Charlize Theron looks stylish in an all-black ensemble and orange blazer while out and about in New York.

BACKGRID USA 24 SEPTEMBER 2019, Image: 472984227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, Fernando Ramales / BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, Fernando Ramales / BACKGRID

Iako nema dadilju, nekoliko puta je objasnila kako se umjesto na nju oslanja na obitelj koja joj puno znači i uskače uvijek kada joj je to potrebno. "Svi koje smatram članovima obitelji tu su za mene i pomažu mi. To mi stvarno puno znači. Jučer sam, primjerice, nešto pisala dok je moj prijatelj pazio na štence. Moja majka upravo kuha ručak", rekla je Charlize tijekom intervjua.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE*  - Charlize Theron takes her kids out to get new pets. The actress left the pet shop with her hands full of pet accessories and food while her daughters looked happy carrying their new furry friends.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 475309176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je početkom godine viđena je s Bradom Pittom koji se oporavljao od razvoda s Angelinom Jolie. Ubrzo su krenula šuškanja da su glumački kolege u vezi, no Charlize je rekla da je već dugo sama, otkako se razišla s bivšim zaručnikom, glumcem Seanom Pennom. 'Solo sam već godinama. Netko samo treba sazrijeti i prići mi. Šokantno sam dostupna', našalila se glumica koja trenutno odgaja dvoje posvojene djece - sedmogodišnjeg sina Jacksona i četverogodišnju kćer August.

Linker
20. travanj 2024 10:55