Amber Heard
 Rocstar/AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia
Tuga u obitelji Amber Heard

Najteži dani temperamentne glumice zbog tragičnog gubitka: 'Srce mi je slomljeno, napustila nas je prerano'

Bivša supruga Johnnyja Deppa uvijek je imala oslonac u svojoj majci Paige. Njezina smrt poptuno je slomila Amber Heard.

Glumica Amber Heard slomljena je zbog smrti svoje majke Paige. Tužnu vijest bivša supruga Johnnyja Deppa objavila je na svom Instagramu. "Srce mi je slomljeno, potpuno sam devastirana i u nevjerici zbog gubitka moje mame, Paige Heard", napisala je Amber uz fotografije svoje majke.

Tužne riječi kojima se Amber oprostila od majke

"Napustila nas je prerano, ostavivši nam uspomene na svoju predivnu, nježnu dušu. Nedostajat će nam do samih dubina duše. Njezino čisto srce činilo ju je jednom od najljepših žena koje sam znala. Teško mi je zamisliti i izgovoriti, no sretna sam što sam bila njezina kćer, što je svijetlo koje je na svih obasjavala bilo nada mnom skoro 34 godine. Ovo je bilo nevjerojatno bolno, no shvatila sam da nas svih i uvijek nadilazi - ljubav", napisala je Heard i zahvalila se prijateljima i obitelji na ljubavi koju pružaju njoj i njezinoj sestri u ovim teškim danima.

Obitelj Heard svoje je kćeri odgajala u Austinu u Teksasu. Kako je odrastala u konzervativnoj sredini, Amber je imala neodoljivu potrebu odseliti u New York pa je tamo i otišla kako bi ganjala manekensku karijeru. Život ju je kasnije odveo u Los Angeles gdje je postala glumica. Obitelj joj je i u tome bila velika podrška, a majci se redovito zahvaljivala na svemu, a najviše na divnom djetinjstvu koje je uz nju i oca imala.

Čitajte i:

Fanovi Johnnyja Deppa potpisuju peticiju protiv njegove bivše supruge: 'Ona je zlostavljačica, maknite je iz filma'

Johnny Depp opet šokira navodno je slao uznemirujuće sms-ove: 'Idemo spaliti Amber! Ali prvo ćemo je utopiti'

Holivudske tužbe: Amber Heard tuži producente zbog golotinje u filmu

Johnny Depp šokirao fotografijom nastalom nakon fizičkog obračuna s bivšom

Linker
15. travanj 2024 13:32