TRI STARE PRIJATELJICE

Najveća svađa u povijesti Hollywooda: ‘Britney je napokon slobodna, Paris se udala, a Lindsay je zaručena‘

Bogata nasljednica se osvrnula na fotografiju ‘Svetog Trojstva‘ na kojoj su ona, Lohan i Spears u automobilu ispred hotela Beverly Hills 2006. godine, koja je postala jedna od najpoznatijih fotografija slavnih osoba tog vremena.

Malo je svađa među slavnim osobama koje su bile tako nezaboravne - ili su ih paparazzi tako dobro dokumentirali - kao što je ep o raspadu prijateljstva Paris Hilton (40) i Lindsay Lohan (35).

Nedavno udana reality zvijezda je u epizodi svog podcasta "This is Paris" svojoj nekadašnjoj dobroj prijateljici, ali i rivalki, poželjela čestitke prilikom zaruka, piše Marie Claire.

"Vidjela sam da se Lindsay zaručila i znam da smo u prošlosti imale nesuglasice, ali samo sam joj željela čestitati", rekla je Hilton pa dodala: "Iskreno sam jako sretna zbog nje".

"Petnaest godina kasnije, a toliko toga se dogodilo u posljednja dva tjedna", rekla je Hilton na podcastu. "Udala sam se, Britney je vratila svoju slobodu i zaručila se. Lindsay se također zaručila. Volim vidjeti koliko su nam životi sada drugačiji i koliko smo odrasle", rekla je.

Hilton se osvrnula na njihovu svađu, rekavši da su "većinu ovih problema izazvali mediji".

"Lindsay je jedna od onih osoba kojima stvarno ne mogu vjerovati. A želim biti okružena ljudima koji zrače pozitivnom energijom, dobrim ljudima koji šire samo dobre vibracije", priznala je jednom Paris.

image

Paris Hilton, Lindsay Lohan i Karl Lagerfeld

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Drama oko njihova "neprijateljstva" počela je još 2006. godine kada su Lindsay povezivali s Parisinim bivšim dečkom Stavrosom Niarchosom. Točnije, nakon što su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu u Los Angelesu.

Nekoliko dana nakon što je priča izašla u javnost Paris se odlučila narugati Lindsay s prijateljem Brandonom Davisom koji ju odlučio izvrijeđati pred novinarima.

Čitajte i: Udala se Paris Hilton! Nakon raskošne ceremonije na Bel Airu, slavilo se u zabavnom parku, a među gostima bila je i Kim Kardashian

"Mislim da se njezino bogatstvo procjenjuje na 7 milijuna dolara, što znači da je zaista siromašna. Odvratna je. Živi u motelu. Ne znam tko bi želio biti s njome", govorio je Brandon novinarima dok se Paris pokraj njega smješkala i pravila da razgovara na mobitel, što su svi shvatili kao ruganje s njene strane.

No, tadašanji Parisin glasnogovornik Elliot Mintz to je sve demantirao.

Hilton se također osvrnula na fotografiju “Svetog Trojstva” na kojoj su ona, Lohan i Britney Spears u automobilu ispred hotela Beverly Hills 2006. godine, koja je postala jedna od najpoznatijih fotografija slavnih osoba tog vremena.

"Britney i ja smo zajedno izašle te večeri i srele Lindsay koja je nepozvana upala na jednu zabavu. Bile smo u bungalovima Beverly Hills Hotela na after partyju, i u jedno doba noći Britney i ja samo krenule kući. No. Lindsay nas je počela pratiti, loviti i jednostavno nam je upala u automobil. U automobil koji je dvosjed. Ugurala se k nama", otkrila je Paris.

Priznala je i kako nije htjela raditi incident pa je nije htjela izbaciti iz vozila.

"Nisam je željela poniziti pred okupljenim paparazzima i reći joj da se gubi iz auta. Otišle smo do moje kuće, Britney i ja smo otišle na spavanje. I ne znam, Lindsay je vjerojatno otišla na drugu zabavu. Vjerojatno je bila pozvala taksi", objasnila je Paris.

Unazad nekoliko godina prijateljice su međusobno na Twitter pisale omalovažavajuće objave jedna o drugoj, a svaki novi komentar bio je odgovor na onaj prethodni.

image


Lindsay Lohan i Paris Hilton

KM PRESS GROUP/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Paris Hilton i zaručnik očekuju bebu: U slučaju da je djevojčica već imaju i spremno ime

“Kada je Twitter profil obožavatelja Paris Hilton pod nazivom @paris2000s objavio video kompilaciju zvijezde Lindsay Lohan kako blati svoju bivšu najbolju prijateljicu, Paris ju je u komentaru nazvala 'patološkom lažljivicom'", izvijestio je US Weekly.

Još 2019. Paris je bacila sjenu na svoju bivšu prijateljicu na Watch What Happens Live, kada je Andy Cohen zamolio Hilton da kaže tri lijepe stvari o Lohan. Njezin odgovor? "Ona je iznad".

Pod tim je, pojasnila je, mislila da je Lindsay Lohan iznad tog 'sramoćenja i jadnog ponašanja'.

"Očito se Pariz treba osjećati relevantnom i očajnički traži pažnju", odgovorio je Lohanin tim u izjavi za US Weekly.

Čak se i tada činilo da Hilton žali zbog svojih komentara. "Znate, bila sam jako nervozna jer mi je to bio prvi put u toj emisiji i nisam znala što očekivati", rekla je Paris voditeljici Jenny McCarthy u svojoj emisiji Sirius XM ubrzo nakon toga.

“Nisam znala što će me pitati. A ja jednostavno, u tom trenutku, nisam ni znala što bih odgovorila na njegov zahtjev da moram reći tri lijepe stvari o njoj. Nisam znala što da kažem. I sada se osjećam loše, jer, kako god. Iznad je. Zaista, nisam znala što da kažem, ali onda sam razgovarala s mamom i ona me naučila da ako nemam što lijepo za reći, da ne govorim ništa", rekla je Paris.

Lohan je 2017. čak tvitala pozivnicu Hilton i Spears da se pridruže proslavi njezina 31. rođendana u Grčkoj.

Prošle godine se pričalo da Hollywoodom kruži scenarij za film pod nazivom 'Frenemy' o zloglasnoj svađi triju prijateljica, a tek nam slijedi vidjeti hoće či se film doista i snimiti.

Linker
20. travanj 2024 04:10