Ivana Marić
 Privatni album
ČESTITAMO!

Najveći razlog za sreću domaće pjevačice: 'Stigla je naša djevojčica!'

Prekrasna djevojčica crne kosice stigla je u obitelj domaće pjevačice, a najviše joj se, uz ponosne roditelje, veseli sestrica

'Toliko sam zaljubljena zadnja dva dana da se zaista nisam stigla ni sjetiti društvenih mreža, objava postova i slično. Moju radost, zahvalnost, sreću i zadovoljstvo teško je opisati, Bogu hvala. No, bit će vremena za to... zasad vas samo pozdravljamo ja i moja mala, crna čupavica Vera Monika!', napisala je rano ujutro u utorak Ivana Marić, pjevačica koja je svoje drugo dijete rodila u zagrebačkom KB Sveti Duh.

Vera Monika tako će se sa sretnom mamom za koji dan kod kuće pridružiti ponosnom ocu, fotografu Vjekoslavu Šunjiću i sestrici Viti Mariji. I Vitu Mariju Ivana je rodila u siječnju, prije osam godina.

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Druga trudnoća je za Ivanu Marić bila poprilično teška, o čemu je govorila i za portal Gloria.hr. - Definitivno ne bih ovo stanje opisala kao blaženo ili predivno. Mogu se samo nadati da će to razdoblje doći. No, ono što je najbitnije je da nalazi i pregledi pokazuju da je sve u redu, tako da bilo koja mučnina i žrtva nisu problem – iskrena je bila Ivana.

Linker
25. travanj 2024 13:42