Maja Jurović, Davor Matota / Hanza Media
Blagdanska uživancija

Najzgodnija mama na špici skupljala poglede, Olja i Igor Vori kao iz modnog časopisa

Metropola vrvi od adventskih događanja, a u gužvi se može susresti i brojna poznata lica, koja sa svojim supružnicima ili klincima uživaju u blagdanskoj čaroliji.

Bivša Miss Hrvatske, Maja Cvjetković božićni ugođaj htjela je predočiti i svojoj kćeri Viti, koja je uživala vozeći se u kolicima pod dekicom, dok je mama privlačila sve poglede na špici. Atraktivnu Šibenčanku sa zagrebačkom adresom, sređenu do maksimuma, nitko nije mogao ne primijetiti, a za sve se zaslužni pomno složen outfit, upečatljivi modni dodaci i crveni ruž na usnama. Odjevena poput prave dame, vješto je manevrirala kolicima u gužvi na špici, dok je njezina tromjesečna mezimica uživala u vožnji ni ne znajući što se oko nje događa.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Maja Cvjetkovic i kcer Vita
Davor Matota / Hanza Media
Maja Cvjetković i kći Vita

A kad god se prošeće glavnom gradskom šetnicom, svojim odvažnim modnim odabirima, pažnju privlači i vlasnica brenda Larie, Zagrepčanka Marina Matić. Modna dizajnerica najčešće nosi komade koje sama kreira, a uz njih kombinira dizajnerske ulove poput gležnjači Balenciaga iz kojih se ne skida ni ljeti ni zimi. U šetnji joj se najčešće pridruži i suprug, poduzetnik Krešo Matić, a zajedno čine jedan od najbolje odjevenih domaćih parova.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Marina Lackovic Matic i suprug Kreso Matic
Dizajnerica Marina Lacković Matić i suprug Krešo Matić

U tu bi se kategoriju mogao smjestiti i bračni par Vori. Naime, iako rukometaš Igor Vori odaje dojam kako mu moda baš i nije važna, kad ga fotografi ulove na špici sa suprugom Oljom, uvijek su modno usklađeni. Rukometaš Zagreba trenutno se priprema za Europsko rukometno prvenstvo koje se održava u siječnju u Hrvatskoj, ali vremena za obitelj uvijek ima. Sa suprugom je uživao u blagdanskom ugođaju koje je preuzelo metropolu, a Splićanka nije mogla skinuti osmijeh s lica. Druženje sa suprugom bilo je i prava prilika da ljubiteljica mode pokaže svoju trendi modnu kombinaciju, upotpunjenu komadima talijanskog brenda Max Mara.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Igor Vori i Olja Vori
Davor Matota / Hanza Media
Igor Vori i Olja Vori

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Igor Vori i Olja Vori
Davor Matota / Hanza Media
Igor i Olja Vori

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Igor Vori i Olja Vori
Davor Matota
Igor i Olja Vori

Oko za stajling imaju i manekenka i set dekoraterka Anita Dujić te dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, koje bez obzira na količinu posla ili brojnost obaveza u gradu, izgledaju odlično. Iako im je posao da uređuju prostore kako bi izgledali privlačno na kameri, kad je riječ o slaganju modnih kombinacija, i tu su prave maherice. Sive pulovere iskombinirale su svaka na svoj način - manekenka se odlučila za suknju s uzorkom točkica, krznenu bombericu i robusne gležnjače, dok je dizajnerica nosila trendi karirani kaput, kožnatu minicu i gležnjače s blok potpeticom. Mirjana Mikulec nedavno je predstavila novu liniju mirisnih svijeća, a Anita Dujić novu kolekciju nakita Juno, pa sada slijedi mirno blagdansko razdoblje koji će provesti u krugu obitelji. Dalmatinka će za Novu godinu i otputovati, i to sa svojim novim odabranikom, škotskim location managerom Duncanom Broadfootom.

Spica / Zagreb 22.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujic
Davor Matota / Hanza Media
Anita Dujić na zagrebačkoj špici u studenome prošle godine

Spica / Zagreb 20.11.2017. / foto: Maja Jurovic / Mirjana Mikulec
Maja Jurović / Hanza Media
Mirjana Mikulec

Linker
20. travanj 2024 03:15