NOVI PAR NA SCENI

Najzgodniji muškarac Balkana ne skriva svoju zaljubljenost: Djevojka Miloša Bikovića objavila prvu zajedničku fotku

Miloš Biković zvijezda je srpskog krimininalističkog filma ‘Južni vetar‘ iz 2018. redatelja Miloša Avramovića čija radnja prati člana podzemne bande u Beogradu.

Miloš Biković (33) srpski je glumac i producent, a najpoznatiji je po ulogama u filmovima 'Sunčanica' u režiji Oscarom nagrađenog redatelja Nikite Mikhalkova, te po ulozi Aleksandra "Tirke" Tirnanića u filmovima Montevideo, Bog te blagoslovio! i Vidimo se u Montevideu u režiji Dragana Bjelogrlića.

Za mladu glumačku nadu mediji kažu da je jedan od najpoželjnijih balkanskih zetova, a ovih ga dana možemo gledati zaljubljenijeg nego ikad.

Miloš koji je zvijezda srpskog krimininalističkog filma 'Južni vetar' iz 2018. redatelja Miloša Avramovića čija radnja prati člana podzemne bande u Beogradu koji dovodi u opasnost svoj i život svoje obitelji kada se susreće s mafijaškim radnikom koji radi za policiju, ove je godine snimio i nastavak poznatog filma.

image


Svečana premijera filma Južni vjetar Ubrzanje u Branimir centru

RONALD GORSIC/CROPIX

Čitajte i: Crna elegancija na premijeri regionalnog hita: Borna, Tončica i Matija plijenile pažnju genijalnim modnim detaljima

Da je njegovo srce ukrala zgodna pravnica Ivana Malić otkrilo se na premijeri nastavka poznatog filma 'Južni vetar: Ubrzanje' početkom studenog na kojoj se pojavio u njezinoj pratnji. Samozatajna djevojka ima 25 godina i porijeklom je iz Crne Gore, a o njihovoj se vezi ne zna mnogo.

No, sigurno se zna da je Ivana na premijeri zasjala u crvenoj haljini, a par je izmijenjivao romantične poglede i dodire cijelu večer.

Čitajte i: Jedan od najboljih glumaca regije progovorio o obitelji: 'Bilo je bizarno ali to mi je bila lekcija'

Iako je veza dosad držana u tajnosti, Ivana je odlučila njihovu ljubavnu priču podijeliti na Instagramu kako bi zauvijek ovjekovječila taj sretni trenutak, jer ako nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo!

Linker
16. travanj 2024 13:18