ROBBIE WILLIAMS: ZATOČENIK KARIBA

Nakon bizarnog trovanja! Britanski zabavljač u svoj je zdravstveni karton upisao novu bolest

Autor hita "Let Me Entertain You" s obitelji se od pandemije koronavirusa uzalud pokušao spasiti bijegom u luksuzno odmaralište na otoku Sveti Bartolomej.

"Nemreš pobjeć od sudbine" mogao bi glasiti radni naziv drame koju britanski pjevač Robbie Williams (46) trenutačno proživljava na otoku Sveti Bartolomej u Malim Antilima. Prekomorski departman Francuske, koji je od domovine slavnog pjevača udaljen 6500 kilometara, jedno je od omiljenih ljetovališta imućnih zvijezda poput Beyonce, Jay-Z-ja, Leonarda DiCaprija, Kim Kardashian..., a britanski zabavljač ga je uoči božićnih i novogodišnjih blagdana odabrao kao obiteljsko utočište od pandemije koronavirusa i strogih restrikcija koje je stanovnicima svoje zemlje nametnuo premijer Boris Johnson.

S osobnim bogatstvom, čija se vrijednost procjenjuje na sto milijuna eura, Williams nema problema s vrtoglavom cijenom takvog odmora, no ni sav novac ovog svijeta ne može ga spasiti od bolesti.

Umjesto da se sa suprugom Aydom Field (41), američkom glumicom i modelom, s kojom ima četvero djece - kćeri Theodoru (8) i Colette (2), te sinove Charltona (6) i Beaua, koji će u veljači proslaviti prvi rođendan, ondje zabavlja i uživa u kupanju, ronjenju i surfanju na predivnim plažama te u luksuzu unajmljene vile, Robbie Williams je završio u krevetu zbog zaraze Covidom-19. - Jako loše se osjeća i obitelj će sigurno produljiti boravak na Karibima za najmanje dva tjedna - izjavio je obiteljski prijatelj. - To sigurno nije najgore mjesto na svijetu za oporavak od korone, ali sigurno nije ono što je planirao. Tamo im je sigurno bolje nego u londonskom Kensigtonu, pogotovo djeci - dodao je.

image
Glazbenik je na Karibima proveo blagdane sa suprugom i djecom.
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Prije nego što je otputovao na Karibe autor hita "Let Me Entertain You" gostovao je u radijskoj emisiji i voditelju otkrio da je sklon zdravstvenim tegobama. Prije nekoliko godina, rekao je, zauvijek je sa svog jelovnika izbacio ribu i plodove mora, jer se otrovao - živom.

- Želio sam se hraniti zdravo i jeo sam ribu dva puta na dan. Uglavnom odreske najvećih predatora, koji su na vrhu morskog prehrambenog lanca, pa se u njihovom tkivu nakuplja najviše toga dobrog, ali i lošeg. Osjećao sam se prilično loše, ali sam mislio da je riječ o posljedicama umora i stresa. U bolnicu me natjerala žena, koji je teški hipohondar i stalno se na sve živo testira - izjavio je glazbenik.

image
Od koronavirusa, Robbie se oporavlja na egzotičnom odmoru.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U njegovom zdravstvenom kartonu zabilježene su i brojne druge tegobe s kojima se pjevač u protekla tri desetljeća nosio: bipolarni poremećaj, duševna bolest u kojoj se manične epizode izmjenjuju s depresivnima, pretilost, alkoholizam, ovisnost o drograma, hormonalnog poremećaja, letargija, ovisnost o računalnim igrama...

Linker
25. travanj 2024 16:42