Trajala skoro dva desetljeća

Nakon brojnih optužbi, otkaza, ali isprike u eteru ipak se gasi show Ellen DeGeneres

Slavna voditeljica uskoro će se iz svog talk showa odjaviti – zauvijek. Nakon gotovo dva desetljeća, nadolazeća, 19. sezona emisije The Ellen DeGeneres bit će posljednja.

Ellen DeGeneres (63) u razgovoru za The Hollywood Reporter ispričala je svoju stranu priče kazavši kako joj emisija više ne predstavlja izazov koliko god bila sjajna i zabavna. „Kada ste kreativna osoba, neprestano vas treba izazivati. Ja sam htjela završiti sa showom nakon 16. sezone. To je trebala biti moja posljednja sezona, no htjeli su da potpišem ugovor na još četiri godine. Ja sam rekla da ću potpisati na još možda jednu godinu. Oni nisu pristajali na jednu godinu pa smo našli kompromis na tri. Znala sam da će to biti moja posljednja sezona”, rekla je.

Ellen DeGeneres prvi put o velikom skandalu: 'Želim se ispričati svima koje sam povrijedila'

No gašenju jednog od najpopularnijih talk showova u SAD-u i jednog od najpoznatijih u svijetu prethodile su i goleme nesuglasice unutar ekipe koja radi na projektu. Prije deset mjeseci bivši zaposlenici u javnost su izašli s pričom da je emisija bila izrazito toksično mjesto za rad što je potaknulo internu istragu. U rujnu se voditeljica osvrnula na optužbe, ispričala se, a podaci o gledanosti kažu da je izgubila više od milijun gledatelja. „Dogodile su se stvari koje se ovdje nisu trebale dogoditi i moram javno reći da mi je jako žao ljudi koji su bili pogođeni”, rekla je tada. "Istina je da sam ja ta osoba koju vidite na TV-u. No, ja sam i puno drugih stvari. Ponekad se rastužim. Naljutim se. Nervozan sam. Frustrirana. Postajem nestrpljiva. No, uništilo me to što sam morala gledati kako se napada sve za što sam se zalagala”, dodala je.

Ellen je debitirala 2003. godine, a show će završiti 2022. godine, nakon 19. sezone emitiranja.

"Iako svim dobrim stvarima mora doći kraj, još uvijek se nadate da uistinu velike stvari nikada neće završiti", istaknuli su iz kompanije Warner Bros nazvavši emisiju "apsolutnim fenomenom, odredištem za zvijezde i za nevjerojatne iskrene priče od ljudskog interes”.

Nakon skandala još i ovo! Poznata komičarka zapečatila je 2020. godinu neočekivanom dijagnozom

Linker
15. travanj 2024 19:26