Godina ljubavi

Nakon drastične transformacije, slavna glumica sada je pronašla i srodnu dušu: ‘Napokon imam zdravu vezu!‘

Rebel Wilson za medije je priznala da je sretno zaljubljena. Zadnji muškarac u njezin je život ušao prije dvije godine, kad se uhvatila u koštac s kilogramima.

Nakon "godine zdravlja", kako je nazvala 2020. kad je odlučila uhvatiti se u koštac s pretilošću, glumica Rebel Wilson uvjerena je da je ova 2022. njezina "godina ljubavi". Slavna Australka prošli je tjedan dala veliki intervju za People u povodu nedavne premijere njezinog novog filma Senior Year, a novinaru je priznala da je sreću pronašla i na ljubavnom planu.

Rebel nije otkrila tko je njezin novi dečko, no tvrdi da nikada nije imala zdraviju vezu.

Pričajući o tome kako je upoznala tog muškarca popularna komičarka našalila se da je bila riječ o namještaljci.

image

Glumica s kolegom iz njezinog novog filma Justinom Hartleyom.

VIVIEN KILLILEA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Dečka su mi pronašli prijatelji koji su skužili da smo stvoreni jedno za drugo. I očito me bolje poznaju nego ja samu sebe", kazala je kroz smijeh Rebel, čija je nova veza prema njezinim riječima pravi primjer "old school".

" Prvi put mi se dogodilo da sam s dečkom izišla na spoj nakon tjedana razgovora telefonom. I moram priznati da je to sjajan način da nekoga bolje upoznate prije prvog poljupca. A i vrlo je romantično", zaljubljeno je ispričala Rebel.

image

Bivšeg dečka Jacoba Busha Rebel je upoznala na početku njezine fizičke transformacije.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumica je i objasnila što je mislila kad je rekla da je konačno u zdravoj vezi.

Čitajte i: REBEL WILSON TVRDI DA NJEZINA DRASTIČNA FIZIČKA TRANSFORMACIJA NEMA VEZE S RAZVIKANOM DIJETOM

"Bilo je trenutaka kada sam vjerojatno trpjela nešto što nisam trebala. Ne kažem da je tako bilo u svim mojim bivšim vezama, no u većini jest. Tako da je drugačiji osjećaj biti u stvarno zdravoj vezi ", povjerila je glumica, koja nije obrazložila odnose li se ti loši momenti i na njezinu vezu s zadnjim dečkom Jacobom Buschom. No, jasno je kao dan da nije bila sretna s nasljednikom pivskog carstva koji joj je navodno pomogao da skine četrdesetak kilograma, jer je s njim prije godinu dana naprasno prekinula.

Linker
18. travanj 2024 04:44