instagram
Obitelj na izletu

Nakon evakuacije iz doma, glumica se posvetila svojim najdražima

Slavni supružnici izbjegli su katastrofu za dlaku jer je njezina kuća bila okružena vatrenom stihijom, a onda su otišli na izlet kako bi napunili baterije...

Glumica Gwyneth Paltrow (47) i njezin suprug Brad Falchuk (48) uživali su sa sinovima u prirodi nakon što su se vratili u sigurnost svog dom. Obitelj slavne glumice prošlog tjedan se suočila s najtežom odlukom života. Naime, sa svojom obitelji morali su pobjeći iz njezinog doma zbog neposredne vatrene stihije u kojoj su se našli.

Unatoč tome što su u vezi od 2014., i vjenčali su se 2018., ali Gwyneth i Brad i dalje žive u odvojenim kućama. Par provodi četiri dana živeći u njezinoj kući, a tri noći on provodi u svojoj kući.

Nakon što se sve dobro završilo Gwyneth i njezin suprug Brad otišli su na izlet na Apricot Lane farmu i tamo uživali.

Cijela obitelj bila je ležerno odjevena, a bračnom paru pridružili su se njezin sin koji ima s bivšim suprugom Chrisom Martinom, Moses Martinom i Bradovim sinom Brodyjem kojeg ima s bivšom suprugom Suzanne Bukinik.

Poznata glumica na farmi je nosila čizme i minimalnu šminku, a osim obiteljske fotografije, podijelila je i što su sve radili na farmi. Dokumentarni film "The Biggest Little Farm" je inspirirao glumicu da posjeti par čija je priča osvojila svijet.

Mnoge njezine kolegice poput Jennifer Garner pohvalile su njezin izlet i zavidjeli joj na tome što je posjetila slavnu farmu. Riječ je filmu koji prati dvoje zaljubljenika koji su se iz malog stana u Los Angelesu preselili na farmu i o njihovoj borbi i suživotu s prirodom i nepredvidljivim situacijama.

Linker
19. travanj 2024 20:13