Televizijska poslastica

Nakon godina govorkanja, konačno potvrđeno: Kultni ‘Američki psiho‘ snimat će se kao TV serija

Prvi izvještaji o mogućem televizijskom serijalu nakon hvaljenog filma iz 2000. pojavile su se još 2013. Zasad je potvrđeno da se na tom projektu radi, iako ključna imena nisu otkrivena.

Vijest koja će sigurno razveseliti mnoge ljubitelje filma "Američki psiho", ali i one željne kevalitetnog televizijskog sadržaja, zasigurno je potvrda da se radi na ekranizaciji tog sada već kultnog filma. Prošlo je već osam godina otkako su se pojavile glasine o televizijskoj adaptaciji, a sada je i službeno potvrđeno da se na tome upravo radi.

Američko kanadska produkcijska kuća Lionsgate biti će zaslužna za ovaj naslov, kako je otkrio njen predsjednik Kevin Beggs u intervjuu za Deadline - među brojnim naslovima na kojima rade, razvija se i televizijski format "Američkog psiha".

image
Christian Bale glumi bankara Patricka Batemana.
PROFIMEDIA

"Upravo smo završili ‘Dear White People‘, što je bilo vrlo dobro iskustvo, stiže i ‘Blindspotting‘, ‘Američki psiho‘ je u fazi razvoja. Stalno istražujemo što možemo napraviti u televizijskom formatu poput recimo franšize ‘Spiral‘ (među ljubiteljima horora poznatiji pod originalnim nazivom ‘Saw‘)", kazao je Beggs, dodavši da se o posljednjem naslovu i dalje vode razgovori.

Čitajte i: Omiljena televizijska plavuša u novoj ulozi: Uskoro premijera iščekivane serije ‘Stjuardesa‘

O seriji se govori još od 2013.

Čelni čovjek Lionsgatea nije dalje htio otkrivati detalje, ni u kojoj su fazi došli radovi na "Američkom psihu", kao ni u kojoj su fazi pregovori za televizijsku adaptaciju knjige "Saw".

image
Filmski plakat za ‘Američki psiho‘
PROFIMEDIA

Film "Američki psiho" baziran je na istoimenom romanu Breta Eastona Ellisa iz 1991. U glavnoj uzlozi pojavjuje se Christian Bale koji tumači investicijskog bankara Patricka Batemana, koji živi dvostruki život serijskog ubojice. Uz sjajnog Balea, film je prepun velikih glumačkih imena te se u njemu pojavljuju: Chloë Sevigny, Willem Dafoe, Jared Leto, Reese Witherspoon, Justin Theroux, Josh Lucas i mnogi drugi.

image
Osim Balea, film je prepun glumačkih zvijezda.
PROFIMEDIA

Prvi izvještaji o mogućem TV serijalu nakon hvaljenog filma iz 2000. pojavile su se još 2013., a spominjale su se kompanije FX i Lionsgate. Za sada još nije poznato tko od scenarista radi na projektu.

Linker
10. travanj 2024 21:24