Profimedia, Backgrid USA
prva zajednička beba

Nakon godinu dana veze, slavni par čeka prvo zajedničko dijete

Istina je ono o čemu se šuškalo početkom rujna, nakon što su svijet obišle fotografije Jenne Dewan u kupaćem kostimu na plaži - trudna je!

Istina je ono o čemu se šuškalo početkom rujna, nakon što su svijet obišle fotografije Jenne Dewan u kupaćem kostimu na plaži - trudna je!

"Naša su srca ispunjena radošću i ne možemo biti sretniji što čekamo svoje prvo zajedničko dijete", stoji u zajedničkom priopćenju koje su za magazin People pripremili 38-godišnja glumica i plesačica Jenna Dewan i 43-godišnji glumac Steve Kazee.

Par se prvi put u romantičnom smislu povezivalo prošle godine u listopadu, a da je Dewan trudna nagađalo se još početkom rujna. Tada je glumica i plesačica snimljena na plaži u Los Angelesu s dečkom i šestogodišnjom kćerkicom Everly (koju ima iz prvog braka s glumcem Channingom Tatumom), a mnogi su primijetili da je njezin trbuščić pomalo zaobljen.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - *Web Must Call For Pricing* Jenna Dewan kicks off her Labor Day weekend with a trip to a Los Angeles beach with her boyfriend Steve Kazee and daughter Everly Tatum. Jenna flaunts her toned figured in a navy blue bikini accessorized with a straw hat. *Shot on 08/30/19*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 468261514, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Sve do sada par se nije službeno oglasio o slatkom iščekivanju, no napokon su u svijet pustili sretnu vijest koja je došla točno godinu i pol nakon što je ona prekinula devetogodišnji brak.

Kazee je poznat u glumačkom svijetu jer je 2012. osvojio nagradu Tony za svoj rad na predstavi "Once" na Broadwayu, a nedavno se pojavio i u serijama "Nashville" i "Besramnici".

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - A smiling Jenna Dewan enjoys her Sunday with her boyfriend Steve Kazee and daughter at the Farmer's Market.

BACKGRID USA 25 AUGUST 2019, Image: 467253092, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Koliko je njihova veza vrlo brzo postala ozbiljna, glumac je otkrio još na Valentinovo, kad joj je putem društvenih mreža poručio: "Jenna, ne znam što sam učinio da sam zavrijedio tvoju ljubav, ali ću zauvijek biti zahvalan što su naši životi pronašli put jedan prema drugome".

Linker
26. travanj 2024 17:00