velika obitelj

Nakon gubitka petomjesečnog sinčića, voditelj najavio rođenje osmog djeteta, a možda stiže još i dvoje

"Nema mi veće sreće nego se ujuto probuditi kao tata", rekao je Nick Canonn te dodao kako mu je psiholog savjetovao da se drži celibata što mu je uspijelo samo nepuna tri mjeseca.

Prilično je teško pobrojati koliko djece i s koliko žena ima Nick Cannon (41), američki voditelj, komičar i reper koji je svjetsku slavu stekao kao suprug mega popularne pjevačice Mariah Carrey. S njom je bio u braku od 2008. do 2016. i imaju 11- godišnje blizance - djevojčicu Monroe i sina Moroccana. Nakon toga Cannon je dobio još petero djece od kojih mu je najmlađi sin Zen krajem prošle godine preminuo sa samo pet mjeseci od tumora na mozgu. Iako još slomljenog srca, ne skriva sreću jer s novom partnericom čeka osmo dijete. A tu vjerojatno i nije kraj njegovih očinskih apetita.

image

S glumicom Bre Tiesi uskoro očekuje sina, svoje osmo dijete

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pa da pobrojimo redom. S manekenkom Brittany Bell ima petogodišnjeg Goldena i djevojčicu neobičnog imena Powerfull Queen (1,5). S Abby De La Rosa, američkom DJ – icom ima jednogodišnje blizance Ziona i Zilliona, a s manekenkom Alyssom Scott iste godine dobio je sina Zena koji je nažalost preminuo.

image

Nick Cannon i Alyssa Scott sa sinčićem Zenom koji je preminuo sa samo pet mjeseci

THE NICK CANNON SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nick Cannon koji trenutno vodi emisiju ''The Masked Singer'', prije nekoliko mjeseci pohvalio se da čeka osmo dijete s glumicom i manekenkom Bre Tiesi, ali je ovih dana dodao kako bi ih ove godine mogao dobiti još najmanje dvoje.

Vjerojatno se radi o blizancima koje ponovo čeka Abby De La Rosa. Ona je nedavno na svojim društvenim mrežama objavila sretnu vijest no ne i ime oca. Iako svi nagađaju da bi to ponovo mogao biti Nick Cannon što je i on dao naslutiti.

image

Od smrti sina nosi tetovažu malog anđela s njegovim likom

THE NICK CANNON SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zapravo je nevjerojatno da je samo u 2021 dobio četvero djece s tri žene, a 2022. očito čeka još troje s dvije žene. Niti jedna od njih ne komentira ovu drugu, a očito je Nick Cannon toliko šarmantan i zavodljiv da u njegovom 'haremu' nema ljubomore.

A on stvarno obožava biti tata. U nedavnom razgovoru za američki magazin People kazao je – '' Tako sam uzbuđen zbog svoje djece i raduje me svaki aspekt njihovog života. Od prvih koraka i zubića, školskih nagrada do rođenja svakog novog djeteta. Svaki dan se budim kao sretan tata.''

Čitajte i : Stigli su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića, oglasio se njegov otac Viktor

Rekao je i kako mu je strani pojam da muškarac mora imati jednu ženu. Misli da nitko nikoga ne može posjedovati te da odluka da ga neka žena pusti u svoj život i da stvore dijete nije njegova, već njezina odluka - koju on samo slijedi.

A njegova sadašnja partnerica Bre Tiesi kazala je za Daily Mail da se unatoč njegovim silnim udvaranjima, sve majke njegove djece međusobno podržavaju.

image

Nick Cannon s Mariah Carey i njihovim blizancima

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

“Osjećam da je svatko usredotočen na svoju obitelj i vlastitu situaciju, svi se podržavamo i poštujemo. Na primjer - To je tvoja obitelj, ovo je naša i ako ti nešto treba, tu smo. Dodala je kako ona i Nick imaju jako lijepi odnos uz puno ljubavi i podrške iako možda ne odgovara klasičnim kanonima konvencionalne veze.

U nedavnom podcastu Lip Service, Cannon je otkrio kako mu je psihoterapeut preporučio da netko vrijeme živi u celibatu, no on je uz smijeh komentirao kako mu je to uspjelo od listopada do početka siječnja, niti puna tri mjeseca. Jer kako je dodao, njemu je jedini lijek za stresne situacije - vagina.

Linker
25. travanj 2024 00:14