Profimedia, AKM-GSI
NERAZDVOJNI SU

Nakon još jednog propalog projekta, Ben Affleck pronašao utjehu u zagrljaju nove djevojke

Američki glumac bez ikakvog je objašnjenja napustio snimanje filma, a nakon još jednog propalog projekta utjehu je našao u zagrljaju nove djevojke.

Iako je njihova veza postala javna tek prije par tjedana, glumac Ben Affleck i producentica Lindsay Shookus već su postali holivudski par koji svi prate. Nakon što su prošlog tjedna uhvaćeni u šetnji Los Angelesom, par je uhvaćen ponovno u javnost, ali ovog puta na drugom dijelu SAD-a. Slavni glumac sa svojom je djevojkom proveo nekoliko dana u New Yorku: odsjeli su u hotelu Ritz-Carlton, a uhvaćeni su na odlasku i to u usklađenim modnim kombinacijama.

Splash News

Producentica showa "Saturday Night Live" odjenula je mini haljinu s geometrijskim uzorkom u plavim nijansama i bijele tenisice, dok se Affleck uskladio s njezinim modnim odabirom s plavom kožnatom jaknom, bijelom majicom, trapericama i klasičnim tenisicama.

Osim što se našao u fokusu jer je nakon samo tri mjeseca razvoda pokazao svoju novu djevojku, koja je već uselila u njegov stan i s kojom je ljubovao i za vrijeme braka s Jennifer Garner, Affleck je privukao pozornost i odustajanjem od novog filma. Slavni je glumac odlučio uzeti pauzu u glumi i napustio snimanje "Triple Frontier", akcijskog filma u kojem su trebali glumiti i Tom Hardy i Channing Tatum koji su od projekta odustali još na proljeće. Nedavno razvedeni glumac sve je objasnio riječima da se želi "posvetiti obitelj", ali ovo je već drugi projekt od kojeg je ove godine odustao. U siječnju je objavio kako ipak neće režirati novi film o Batmanu i na tom ga je mjestu zamijenio Matt Reeves.

Linker
16. travanj 2024 21:50