Festival Astroworld

Nakon Kylie, Kim i Kendall izrazile sućut obiteljima poginulih mladih na koncertu Travisa Scotta: ‘Slomljene smo‘

Čak 50.000 obožavatelja tiskalo se unutar NRG Parka u Houstonu na koncertu Travisa Scotta, a kada je nastao stampedo, osmero mladih izgubilo je život, dok je tristotinjak njih ozlijeđeno. Na koncertu je bila i Travisova djevojka Kylie te njezina sestra Kendall. Njih dvije, kao i Kim, izrazile su sućut svim obiteljima koje su izgubile svoje najbliže.

Novi detalji tragedije, odnosno kobnog stampeda, u SAD-u na festivalu Astroworld u Houstonu na kojem je poginulo osmero ljudi, cure iz dana u dan. Za vrijeme nastupa Travisa Scotta, koji je započeo u petak nešto prije 22 sata, zbog naguravanja na pozornicu, odmah je bilo očigledno da će se dogoditi katastrofa, no koncert se prekinuo tek nakon pola sata, kada je već bilo kasno. U publici je bila i Travisova trudna djevojka, vlasnica beauty carstva Kylie Jenner s njihovom kćeri Stormi te također uspješna sestra Kendall Jenner. Dok se Kylie odmah oglasila na Instagramu, Kendall je "šutjela" do danas. Suosjećanje s obitelji poginulih mladih izrazila je i Kim Kardashian.

image

Osmero maldih izgubilo je žviote na Astroworld Festivalu.

SUZANNE CORDEIRO/AFP/PROFIMEDIA

"Apsolutno sam slomljenog srca zbog izgubljenih života i svih povrijeđenih u Astroworldu. Baš kao i svi vi, naša obitelj je u šoku zbog tragedije. Molimo za sve žrtve, obitelji i voljene u našim molitvama za ozdravljenje - kao i za Travisa za kojeg znamo da mu je jako stalo do svojih obožavatelja i da je uistinu shrvan", napisala je Kim Kardashian na Twitteru.

image

Kim Kardashian

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Još uvijek nemam riječi zbog vijesti iz Astroworlda. Zaista sam slomljena zbog obitelji koje su izgubile najmilije i moje molitve idu svima koji su uključeni. Šaljem svima ljubav i želim im snagu u ovom nevjerojatno razornom i osjetljivom vremenu", napisala je i Kendall. Dan nakon koncerta suosjećanje sa svim žrtvama i njihovim obiteljima te sa tristotinjak ozlijeđenih izrazila je i najmlađa sestra Jenner-Kardashian klana Kylie, koja s Travisom čeka njihovo drugo dijete.

Što se, zapravo, dogodilo?

Čitajte i: Travisu Scottu karijera visi o koncu: Osmero mladih izgubilo je život na njegovom koncertu, reper tvrdi da mu je žao jer nije reagirao

"Travis i ja smo slomljeni i uništeni. Moje misli i molitve su sa svima koji su izgubili živote, ozlijeđeni ili na bilo koji način pogođeni jučerašnjim događajima. A također i za Travisa za kojeg znam da mu je duboko stalo do svojih obožavatelja i zajednice Houston", napisala je Jenner na Instagramu. Dodala je kako nitko iz Travisovog tima nije bio svjestan što se događa za vrijeme koncerta te da im je neizmjerno žao što se tragedija nije izbjegla. No, mnogi obožavatelji tvrde kako to nije istina jer je sama Kylie objavila video na kojem se vidi Hitna pomoć. Zbog toga se svi pitaju zašto to nisu odmah otkazali, na već prvi znak uzbune, a jedan od ozlijeđenih već je rekao kako će podići tužbu protiv repera, ali i organizatora.

image

Kendall Jenner

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zna se da je dio posjetitelja pola sata nakon početka koncerta, provalilo kroz zaštitne ograde kako bi ušli u osigurani prostor bez kontrole zaštitara i detektora metala. Policajci i zaštitari pokušali su ih zaustaviti no gomila je nezaustavljivo krenula naprijed i potaknula stampedo prema pozornici. Zbog naguravanja i gaženja čak jedanaestero obožavatelja prevezeno je u bolnicu zbog srčanog zastoja i nagnječenja, osam je, na žalost, životom platilo to što vole glazbu Travisa Scotta.

Linker
24. travanj 2024 13:46