Profimedia, The Photo One
IMA CIJELU VOJSKU OBOŽAVATELJA

Nakon Marrakecha stigao kod nas: Jedan od najpoznatijih dizajnera uživa u Dubrovniku

Nizu stranih zvijezda koje su ove godine odlučile odmarati u Hrvatskoj pridružio se i jedan od omiljenih dizajnera čije kreacije obožavaju Rihanna, Chloe Sewingy i Gisele Bundchen.

Nakon što je prije nekoliko dana uživao u Marrakechu, američki dizajner Alexander Wang otkrio je da odmara u Dubrovniku. Kratkim videom pokazao je da uživa na jahti gdje je prihvatio izazov koji posljednjih dana zabavlja Instagram zajednicu. Dok se hvalio kako je kosom odradio izazov i skinuo čep s boce, usput je otkrio i svoju ljetnu destinaciju.

Osim što je uživao na luksuznoj jahti ispred Dubrovnika, na Instagram Storyju otkrio je da se usidrio kod Elafitskih otoka, odnosno da uživa na otoku Šipanu.

S obzirom na to da ima cijelu vojsku obožavatelja i jedan je od trenutačno najpoznatijih dizajnera, ovo je odlična promocija za hrvatski turizam, a nakon što su nas ove godine posjetili već i glazbenik Jon Bon Jovi, obitelj Stallone i glumac Will Ferrell, možemo očekivati i da će se za našu obalu zainteresirati i brojne slavne manekenke, s kojima je Wang redovito okružen: kad je bio kreativni direktor kuće Balmain imao je gotovo svoju vojsku modela koji su redovito nosili njegov dizajn. Njegove kreacije obožavaju i brojne poznate dame pa ga tako često bira i bivša prva dama Michelle Obama, pjevačica Beyonce, cijeli klan Kardashian-Jenner te pjevačica Jennifer Lopez, a iza sebe ima i brojne suradnje s poznatim brendovima kao što su H&M i adidas.

Linker
19. travanj 2024 02:54