Doria Ragland najvažnija je osoba u životu svoje kćeri, uz sina i supruga.
 Getty Images
nema dvojbe da će biti hit

Nakon Meghan i njezina majka je pod povećalom: Težak život samozatajne Dorije Ragland postao ljubavni roman

Nakon što svaki javni izlazak Meghan Markle prokomentiraju svi mediji svijeta, na red je došla i njezina majka koja je jednoj autorici postala heroina ljubavnog romana.

Samozatajna Doria Ragland nije promijenila puno svoj način života nakon što joj je kći postala članom kraljevske obitelji. Još uvijek živi jednostavnim životom, uživa u šetnjama svog kućnog ljubimca i odana je jogi, no ipak postala je inspiracija ljubavnog romana.

Za razliku od ostatka Meghanine obitelji, Doria je popularna u javnosti i od prvog pojavljivanja, zaradila je samo simpatije rezervirane britanske javnosti. Na dan vjenčanja svoje kćeri odjenula je Oscar de la Renta haljinu koja joj je savršeno pristajala, a sada se doznalo da je 63-godišnjakinja inspirirala ljubavni roman. Roman je inspiriran njezinim dolaskom među kraljevsku obitelj gdje je prošle godine slavila Božić.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Meghan Markle leaves the Cliveden House Hotel accompanied by her mother, Ms Doria Ragland, ahead of her wedding to Prince Harry at St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Bruce Adams - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Doria Ragland najvažnija je osoba u životu svoje kćeri, uz sina i supruga.

Nakon što je instruktorica joge dobila pozivnicu od kraljice da ih posjeti za Božić na Twitteru su se samo nizale ideje jer mnogi su to vidjeli kao odličnu ideju za radnju ljubavnog filma. Tako je Margaret Willson objavila da je ta činjenica odličan zaplet nekog romana, kada se rastavljena majka vojvotkinje zaljubi u slugu dok provodi Božić u Sandringhamu, a nakon toga je prijateljica i autorica romana Jasmine Guillory joj je uslišila želju i izdala knjigu pod nazivom "Royal Holliday" koja izlazi u listopadu.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Doria Ragland and Prince Charles, Prince of Wales leave St George's Chapel at Windsor Castle following the wedding of Prince Harry and Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Brian Lawless - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

'Nakon što sam vidjela objavu na Twitteru svoje prijateljice Margaret odmah joj odgovorila da se javljam da obavim zadatak. Kasnije sam neprestano mislila o tome i stvorila lik Vivian Forest koja je socijalna radnica i majka Maddie koja je glavna junakinja kraljevskog vjenčanja. Sviđala mi se ideja da napišem ljubavnu priču o crnkinji u pedesetima, no u knjizi ona nije majka vojvotkinje jer je Maddie stilistica, ali vojvotkinje često traže njihove usluge, zar ne? Što ako Maddie i Vivian odu na putovanje u Sandringham, a Vivian se na tom putovanju zaljubi. Royal Holiday je uskoro vani i jedva čekam da pročitate priču', napisala je autorica romana.

Linker
14. travanj 2024 09:07