Konačno uživa

Nakon mnogo godina opet ljubav: Tedi Spalato svoju je Branku upoznao na zajedničkim treninzima

Splitski glazbenik proteklog je tjedna na Korčuli otkrio da je nova ljubav ušla u njegov život nakon dosta vremena.

Dane posvećene Oliveru Dragojeviću Tedi Spalato proveo je na Korčuli, u Vela Luci, u druženju s prijateljima i kolegama predstavio je svoju novu ljubav, a javnost je za nju saznala prilikom posljednje večeri i jazz koncerta.

"Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. Bitan je Oliver! Nemojte mi zamjeriti, moj privatan život nije važan", kazao je Spalato za Slobodnu Dalmaciju, a Velolučani su otkrili da se plavokosa dama zove Branka. Pjevač (67) nije mogao skinuti osmijeh s lica, a može se pretpostaviti da je bar dijelom zbog toga zaslužna i nova ljubav.

image
Tedi Spalato s novom djevojkom
ANTE CIZMIC/CROPIX

Riječ je 49-godišnjoj Splićanki Branki, učiteljici joge i instruktorici pilatesa, doznaje 24 sata. Branka i Tedi navodno su se upoznali u teretani u njihovom Splitu, gdje je s njom imao privatne treninge pa se između njih ubrzo rodila simpatija.

Čitajte i: Opijen glazbom i ljepotom: Tedi Spalato nije mogao skinuti osmijeh s lica kraj svoje nove djevojke

Zajedno su trenirali

Svoju je djevojku poveo na Korčulu gdje je u četvrtak nastupao na koncertu Trag u beskraju, uz Gibonnija i Marka Tolju, na pozornici su nizali Oliverove hitove. Idućeg dana u petak nastupali su jazz glazbenici, Tedi je s Brankom koncert gledao iz prvog reda. Pjevač se u jednom trenutku, na poziv Elvisa Stanića, odvojio od svoje pratnje i popeo se na pozornicu. “Oni su mene opili. Skroz su me opili. Pokušat ću pijan pjevati. Ovo je prva pjesma koju je Oliver snimija '67’. Prošla je nezapaženo, sad ćemo je otpjevati u jednom drugačijom ruhu. 'Picaferaj'”, rekao je Spalato na pozornici.

image
Veliki koncert u čast Olivera Dragojevića
SASA BURIC/CROPIX CROPIX

Prošlo je mnogo godina otkako je glazbenik javno pokazao partnericu, otkako je 2009. godine prekinuo 20-godišnje veze s deset godina mlađom balerinom Lidijom Kroker. Tedi ni tada nije htio komentirati razloge tog razlaza, tek je rekao da će pamtiti samo sretne dane i lijepe trenutke.

Tek je spomenuo da vjeruje kako bi njihov odnos vjerojatno bio drugačiji da su imali djece. "Djeca automatski podrazumijevaju drukčiji odnos. Ona stvaraju dodatnu dozu odgovornosti jednog prema drugome. Mislim da su se mnogi brakovi održali zato što je postojalo nešto zajedničko što ljude veže, a to su djeca", rekao je tada Tedi.

Linker
19. travanj 2024 01:08