Druga šansa za sreću

Nakon najbogatijeg čovjeka svijeta, zaljubila se u učitelja: Bivša supruga Jeffa Bezosa ponovno stupila u brak

MacKenzie Scott, bivša supruga osnivača Amazona, Jeffa Bezosa, ponovno je zaljubljena i sretna. Uplovila je u brak s učiteljem škole koju pohađaju njezina djeca.

50-godišnja MacKenzie Scott ponovno je sretno zaljubljena. Kako pišu strani mediji, bivša supruga Jeffa Bezosa, osnivača Amazona, udala se za učitelja kemije Dana Jewetta iz Seattlea.

MacKenzie i Jeff vjenčali su se 1993. godine, samo godinu dana prije nego je osnovao Amazon, a ona je 25 godina bila uz njega. Par ima četvero djece, a nakon razvoda 2019. godine, MacKenzie je postala 22. najbogatija osoba na svijetu. Njezino se bogatstvo procjenjuje na 53 bilijuna dolara.

MacKenzie i Jeff upoznali su se u privatnoj školi Lakeside School, koju pohađaju njezina djeca, a ljubav se brzo rasplamsala.

Vijest je otkrio Dana Jewett, koji je napisao pismo za stranicu dobrotvorne organizacije Giving Pledge, s kojom je MacKenzie u vrijeme razvoda potpisala "zavjet".

Naime, MacKenzie je obećala da će polovicu svog bogatstva koje zaradi tijekom cijelog života dati humanitarnim organizacijama, a sad je isto učinio i njezin drugi suprug.

image
Učitelj iz Seattlea osvojio je srce poznate milijunašice
GIVING PLEDGE

U pismu se osvrnuo na svoje dugogodišnje iskustvo na mjestu učitelja te izjavio kako je sretan i blagoslovljen što je u životu imao prilike upoznati predivne ljude.

Otkrio je kako se divi svojoj supruzi koja na razne načine pomaže drugima i pokušava stupiti u kontakt s onima kojima je to najviše potrebno te kako se veseli što će zajedno moći pomagati svijetu.

Linker
22. travanj 2024 20:22