Nesalomljiva!

Nakon nedavne ljubavne drame Jelena Dokić vodi novu bitku: ‘Opet sam stavljena na stup srama!‘

Nekadašnja tenisačica na Instagramu se obrušila na sve ‘dežurne kritičare‘ koji je već godinama grubo prozivaju za višak kilograma. Jelenin apel da je takvi zlobnici konačno ostave na miru i puste da vodi život kakav želi, na noge je podignuo vojsku njezinih pratitelja ‘koji su joj golema podrška otkako prolazi teško razdoblje zbog raskida s Zagrepčaninom Tinom Bikićem.

Naša proslavljena bivša tenisačica s australskom adresom - Jelena Dokić, očito nije pronašla željeni mir koji joj je itekako potreban otkako je ostala sama i prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu. Dokazuje to njezin zadnji post na Instagramu - prvi koji je objavila nakon raspada njezine osamnaest godina duge veze s Zagrepčaninom Tinom Bikićem. Nekoć 4. igračica svijeta u poduljoj ispovijesti ogorčeno je prozvala sve koji se i dalje bave njezinim kilogramima.

Čitajte i: Kraj još jedne velike ljubavi: Zajedno su prošli najveće životne izazove, a uskoro su trebali proslaviti 19 godina veze!

"Ne mogu vjerovati da opet moram pisati o ovome. Iznova sam stavljena na stup srama zbog svog izgleda. Vidim komentare, čak i članke o mojim kilogramima i izgledu. To je odvratno ponašanje. Prestanite već jednom s tim. Ne samo prema meni, nego i prema drugim drugima, pogotovo ženama. Ovo je ozbiljan problem s kojim se žene stalno suočavaju. Već sam to rekla i opet ću ponoviti. Prestanite komentirati moju težinu i veličinu. Je li se vrijednost mene mjeri samo kroz moj izgled?”, između ostalog je napisala Jelena, koju su posebno iz takta izbacile njezine obrađene fotografije.

Prema Jeleninim riječima, neki čak idu toliko daleko u ismijavanju da njezine fotografije fotošopiraju.

"Stalno na društvenim mrežama i u medijima viđam moje obrađene slike na kojima sam namjerno izobličena. Jasno se vidi da mi je glava u nesrazmjeru s tijelom. Oni koji to rade neka se stide, kao i oni koji objavljuju takve članke”, piše Jelena u svom postu, koji je izazvao golemo zanimanje. Čak više od 35 tisuća ljudi ga je lajkalo, a zavidan je i broj komentara u kojima Jeleni njezini pratitelji daju podršku. Neki su čak i ozbiljno zabrinuti kako će ovakav "teror" utjecati na nju s obzirom na to da se još nije ni oporavila od raskida s dečkom Tinom Bikićem. S nim je, podsjetimo, vezu prekinula red samo nekoliko tjedana, nakon gotovo dva desetljeća zajedničkog života.

image

Jelena Dokić i Tin Bikić prekinuli su krajem 2021. nakon gotovo dva desetljeća veze.

IVAN POSAVEC/CROPIX ARHIVA

U obračunu s hejterima nekadašnja zvijezda bijelog sporta istaknula je i da joj je najmrže pitanje: "Što joj se dogodilo kad je nabacila toliko kilograma", apostrofirajući na sve probleme s kojima se bori još od djetinjstva, a čemu je posvetila biografiju "Nesalomljiva". Podsjetimo, Jelena je prije nekoliko godina objavila knjigu u kojoj je razotkrila da ju je otac fizički zlostavljao zbog čega je kasnije patila od depresije. U tom periodu počeli su i njezini ozbiljni problemi s kilogramima, no tu je bitku u međuvremenu izvoljevala, što se vidi i iz njezine najnovije fotografije.

Čitajte i: Jelena Dokić: Od depresije ju je spasio dečko, a svojoj snažnoj volji može zahvaliti što je skinula 60 kg

"S.anje mi se dogodilo. Ali ja se borim. Nikada nisam krila činjenicu da se borim sa svojom težinom. Nikada. A evo i moje fotografije i videa koji su snimljeni danas. Kao što vidite, na njima ne izgledam ni blizu golema kao na tim obrađenim fotografijama", ljutilo je napisala Jelena, poručivši da nastavlju svoju misiju mršavljenja. Ali ne da bi drugima bila lijepa, nego zbog zdravlja.

Linker
18. travanj 2024 14:11