Dobro joj stoji

Nakon odmora na našem najsunčajnijem otoku, Nina otputovala u toplije krajeve

Ako ste oduvijek sanjali o putovanju na Maldive onda ste sigurno željeli posjetiti atraktivno otočje sa stilom i boraviti u popularnim kućicama na vodi, međutim, ako san niste ostvarili, onda nikako nije preporučljivo gledati fotografije naše pjevačice koja se upravo odmara na egzotičnoj destinaciji.

Hrvatska pop pjevačica i višestruka osvajačica nagrade Porin, Nina Badrić, nakon brojnih poslovnih angažmana nagradila se zasluženim odmorom u toplijim krajevima. Pjevačica se javila s egzotičnih pješčanih plaža na rajskim Maldivima, gdje uživa u razgledavanju i istraživanju otočja biciklom.

Svojim pratiteljima otkrila je dašak atmosfere te poželjela "Dobro jutro", ispod fotografija na kojoj veselo pozira u bijeloj haljini s crnim listićima u havajskom stilu. Miljenica prirodnog looka, upotpunila je razigrani outfit sa zelenim sunčanim naočalama i narukvicom šarenih ljetnih motiva, a nije skidala ni osmijeh s lica pa zaključujemo da joj odmor itekako godi.

Na Instagram storyjima podijelila je i fotografije atraktivnih drevnih kućica pa napisala: ''Moja kućica do daljnjeg'', otkrivajući apartmansku kućicu u kojoj boravi.

''Divna. Uživaj zaslužila si'', komentirala je poduzetnica i dizajnerica Snježana Schillinger, a komplimente na račun izgleda dobila je i od snahe generala Ivana Čermaka, Andree Čermak, PR-ovca Mate Rončevića, voditeljice Ive Jerković te influencerice Jelene Leko.

''Kako volim tu tvoju posebnost! I nek’ ti taj divan osmijeh uvijek bude oko glave, s njim si još ljepša'', "Uživaj maco'', ''Dobro ti stoji godišnji'', samo su neki od komentara pratitelja.

I to nije sve! Na video isječku otkrila je koliko uživa u plovidbi brodom, sunčanju na plažama, kupanju u bazenima, ali i ispijanju koktela, a po svemu sudeći već je dobila i preplanuli ten na visokim temperaturama.

Podsjetimo, Badrić je krajem ožujka otputovala u malenu hvarsku oazu, gdje često boravi tijekom ljeta, a po svemu sudeći otok ispred istočne obale Jadranskog mora, smatra svojim drugim domom. Glazbenica se posljednjih godina u potpunosti posvetila uređenju svoje nekretnine, a na društvenim mrežama podijelila je kako izgleda njen boravak na vrućem otočju gdje puni baterije te odmora dušu i tijelo u morskom ugođaju.

Linker
20. travanj 2024 04:34