SDP-ov čelnik Davor Bernardić proveo je u braku s Irenom Coljak osam godina, a prije toga su bili i u dugoj vezi
 / Gloria Arhiva
Pukla ljubav

Nakon osam godina braka rastao se Davor Bernardić: 'Ostat ćemo dobri prijatelji'

Šef SDP-a u službenom priopćenju je poručio kako je odluka o razlazu bila zajednička, ali da će supruga i on bez obzira na sve ostati dobri prijatelji.

Nakon devet godina veze i osam godina braka, predsjednik SDP-a Davor Bernardić razveo se od svoje supruge Irene. Vijest o ovoj velikoj promjeni u životu poslao je službenim priopćenjem.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete", stoji u priopćenju.

/ Gloria Arhiva
SDP-ov čelnik Davor Bernardić proveo je u braku s Irenom Coljak osam godina, a prije toga su bili i u dugoj vezi

Predsjednik SDP-a o privatnom životu je rijetko govorio i sa suprugom ga se nije moglo često vidjeti u javnosti pa šuškanja o problemima o braku zbog odsutnosti njegove supruge sa svih važnijih političkih događanja mnoge nisu uvjerila da Bero, kako ga zovu njegovi kolege, prolazi kroz razvod - sve dok to i sam nije potvrdio službenim priopćenjem, što je prvi put da je neki od političara na taj način medije obavijestio o krahu braka.

O privatnom životu nerado je govorio upravo poštujući želju svoje supruge koju je upoznao 2002. Godinu dana mlađa Irena Coljak tada je još studirala ekonomiju. Upoznali su ih prijatelji, a kako je znala da je on vrstan matematičar, zamolila ga je da joj pomogne u učenju. Ispit je položila, ali rodila se i ljubav. Neko su vrijeme živjeli skupa, a Bernardić ju je zaprosio u Dubrovniku. Vjenčali su se 29. travnja 2011. u crkvi Sv. Križa u zagrebačkom Sopotu.

Linker
24. travanj 2024 17:12