P&P / MEGA / Mega Agency / Profimedia
pokazala raskoš

Nakon prekida dugogodišnje veze, slavna glumica na premijeri filma zablistala u top izdanju

Godina je tek na početku, a već je sve iznenadio jedan celebrity prekidu. Nakon gotovo desetljeća veze, slavni par koji nikada nije privlačio pažnju skandalima odlučio se razići.

Glumica Vanessa Hudgens (31) i glumac Austin Butler (28) okončali su ljubavnu vezu nakon nepunih devet godina veze. Potvrdio je to za američke medije izvor blizak pjevačici.

"Vanessa i Austin su prekinuli, ona je svojim prijateljima ispričala sve o tome", kratko je izjavio izvor. Posljednji put zajedno su na svečanom događanju viđeni u srpnju, na premijeri filma "Once Upon a Time in Hollywood", a pjevačica je nakon prekida sada na crvenom tepihu zablistala sama. U raskošnoj bijeloj haljini s potpisom Georgesa Hobeike, s detaljima od perja i visokim prorezom pozirala je fotografima. Pojavila se na premijeri filma "Bad Boys for Life" u kojem glumi s glavnim zvijezdama filma - Willom Smithom i Martinom Lawrenceom.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JANUARY 14: Vanessa Hudgens attends the premiere of Columbia Pictures'
Getty Images,

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JANUARY 14: Vanessa Hudgens attends the premiere of Columbia Pictures'
Getty Images,

Zašto su 31-godišnja zvijezda teen filma "The High School Musical" i 28-godišnji kanadski glumac koji je u Tarantinovom filmu imao sporednu ulogu prekinuli, nisu otkrili. Jednom prilikom Vanessa je kazala:

"Želim se udati, putovati i imati djecu - vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji biološki sat je drugačiji", kazala je, a za Austina je rekla da je on njezin najbolji prijatelj.

"On me inspirira više od ikoga, oboje se poštujemo, vjerujemo si i divimo se jedno drugom. Lijepo je imati nekoga s kim možeš dijeliti pobjede i poraze", komentirala je.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Vanessa Hudgens and Austin Butler attend Sony Pictures'
Getty Images

EXCLUSIVE: Vanessa Hudgens out to lunch with Her Mom and her boyfriend Austin Butler.
13 Nov 2019, Image: 482729138, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: P&P / MEGA / Mega Agency / Profimedia
P&P / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Linker
24. travanj 2024 19:48