Charles i Ella
 Ella Dvornik/Facebook
Zahvaljuje na čestitkama

Nakon prinove Ella želi ostvariti životnu želju: Ostala mi je još samo jedna stvar na listi

Sretnu vijest o rođenju druge kćeri u obitelji Dvornik-Pearce objavio je ponosni tata Charles četiri dana nakon rođenja. Naime, malena je rođena u četvrtak 20. veljače, a tajnu je morala čuvati i baka Danijela.

"It's a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni tri godine, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko. Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama", napisala je u svom stilu Ella Dvornik na Instagramu.

Naime, Ella je četiri dana tajila da joj je na svijet stigla još jedna djevojčica, a vijest da im je stigla prinova na kraju je svima otkrio tata Charles. Djevojčica su dali ime Lumi Wren, a preslatku objavu povodom dolaska nove unučice na svojim je društvenim mrežama objavila i presretna baka Danijela.

Instagram

Sarajevo film Festival

"Jedva sam dočekala da Ella objavi ovu sretnu vijest jer sam se sve ove dane morala suzdržavati. Uglavnom, stigla nam je Lumi Wren, mala Ribica u podznaku Vodenjak. Elli za dišpet ".

Mnogi su oduševljeni imenom i prognoziraju novi trend.

"Dok princeza krene u školu to će biti najpopularnije ime", stoji u jednom od komentara dok je druga Danijelina pratiteljica dodala.

"Na albanskom Lumi znači rijeka (river) pa joj baš pristaje ime s astrološkim znakom", stoji u komentaru.

U mjesecu ljubavi obitelj Dvornik-Pierce slavila je mnoge obljetnice, a tjedan dana od njihove godišnjice vjenčanja stigla im je i malena djevojčica.

Linker
19. travanj 2024 08:52