Ana Gruica / Instagram
SHOPPING PRIJE BLAGDANA

Nakon putovanja s novim dečkom, Ana Gruica uživa s prijateljem u Berlinu

Iako svi pričaju o zagrebačkom Adventu, splitska glumica preskočila je naš glavni grad i "potegnula" do Berlina gdje je uživala u blagdanskom ugođaju, ali ovog puta - ne u društvu novog dečka.

Da voli putovati pokazuje na svojem Instagram profilu: najprije je s markantnim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem otputovala u Dubrovnik na kratki vikend odmor, a uskoro nakon toga novi se par počastio putovanjem u Milano. Ipak, Advent u Berlinu Ana Gruica provodi u društvu glumca i pjevača Ive Perkušića. Naime, splitski glumci otputovali su u Berlin povodom gostovanja Gradskog kazališta mladih Split. Ana Gruica i Ivo Perkušić glavni su glumci u predstavi za djecu "Šapice" koju će za berlinske Hrvate izvesti ove nedjelje.

Splitska glumica pohvalila se da uživa u Berlinu fotografijom ispred božićnog drvca u slavnom berlinskom Kaufhaus des Westens, poznatijem kao KaDeWe. Legendarna robna kuća najveća je u Njemačkoj i druga po veličini u Europi, a upravo je odredište za sve ljubitelje luksuznih brendova.

Ana Gruica s dečkom Boranom Uglešićem u Milanu i nekoliko tjedana prije u Dubrovniku.

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Linker
23. travanj 2024 23:01