USLIŠENA MOLITVA

Nakon razgovora s Khloe o vaginama, Kim redizajnirala popularni Skims bodi

Američka reality zvijezda prilagodila je određeni Skims proizvod nakon pritužbi sestre Khloé Kardashian.

Kim Kardashian (41) najavila je svojim pratiteljima da će lansirati novu liniju Skims proizvoda te da će proširiti bodije na području vagine.

"Khloé bi bila tako ponosna. Sve ćemo učiniti da dio bodija na tom dijelu bude deblji te ćemo promijeniti još nekoliko stvari", poručila je u video isječku.

Nakon toga je dodala: ''Khloe Kardashian danas je tvoj sretan dan! Ja sam na sastanku za dizajn Skimsa i proširit ćemo bodysuit samo za tebe''.

image

Kim Kardashian

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kimino otkriće dolazi nakon što je Khloé svoju zabrinutost iznijela u premijernoj epizodi showa The Kardashians, koja je emitirana 14. travnja.

"Želim nešto raspraviti s tobom", rekla je Khloé Kim dok su sjedile na ručku sa sestrom Kourtney Kardashian.

"Riječ je o Skimsu... Znate da mi se rugate jer imam veću vaginu od većine? Trenutačno ga nosim i nevjerojatan je, ali je premalen? Ne razumijem, treba li samo pokriti moj klitoris?", Khloe je nastavila.

Dodala je: "Vagini treba malo više tkanine... Ipak treba biti malo šire."

Još jedna sestra, 42-godišnja Kourtney rekla je: "Ne želim da mi vagina viri sa strane u Skimsu."

Inače, Kim je 2019. godine lansirala robnu marku za intimne proizvode. Nakon što je počela s donjim rubljem, marka se od tada proširila na pidžame, haljine, papuče i mušku odjeću. Skims je u siječnju udvostručio svoju procjenu na 3,2 milijarde dolara nakon što je prikupio 240 milijuna dolara u novom krugu financiranja. Objava, koju je prvi objavio Bloomberg, objavljena je 27. siječnja.

image

Plakati Skimsa

RICHARD B. LEVINE/DDP USA/PROFIMEDIA RICHARD B. LEVINE/DDP USA/PROFIMEDIA

Naime, u travnju 2021. Skims je procijenjen na 1,6 milijardi dolara, a marka samo nastavlja rasti s projekcijom od 400 milijuna dolara prodaje ove godine.

Linker
19. travanj 2024 06:15