Jenna Dewan i Steve Kazee
 4CRNS, STFN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Brzo shvatili da su jedno za drugo

Nakon razvoda doživjela je ljubavnu priču iz bajke! Holivudska ljepotica na svijet donijela dječaka

Glumica Jenna Dewan rodila je dječaka Calluma Michaela 6. ožujka, no s objavom sretne vijesti pričekala je četiri dana.

Glumica Jenna Dewan rodila je svoje drugo dijete, na svijet je stigao dječak Callum Michael Rebel Kazee. Sin glumice i njezinog partnera Stevea Kazeeja stigao je 6. ožujka, no javnost su o svemu obavijestili četiri dana kasnije. Glumica je radosnu vijest odlučila podijeliti putem svog Instagrama, gdje je objavila fotografiju sa svojim dječakom na prsima.

"I samo tako, naša srca eksplodirala su u vječnost, i dalje od toga. Dobrodošao na svijet, mali anđele", napisala je Dewan uz fotografiju s dječakom. Drugo je to dijete poznate glumice, prije šest godina dobila je djevojčicu Everly s kolegom Channingom Tatumom. Par se razveo tijekom 2018. godine, a nakon raspada braka Jenna je krenula dalje s kazališnom zvijezdom - Steveom Kazeejem.

Zaljubili su se i vrlo brzo shvatili da to nije prolazna stvar

Krajem 2018. potvrđena je veza Jenne i Stevea te su odmah krenuli ozbiljno. Ubrzo ga je upoznala i s kćerkicom Everly, a u rujnu prošle godine objavili su i da će postati roditelji. Sreći nije bilo kraja, a za Valentinovo su si posvetili i putem Instagrama dirljive objave. "Rekla sam ti tisuću puta i govorim ti ponovno, hvala ti što si me našao, najsretnija sam djevojka na svijetu", napisala je između ostalog Jenna prije nekoliko dana partneru na Instagramu, zahvalivši se i na ljubavi te brizi koju pruža njoj i njezinog djevojčici.

"Volim te. Hvala ti što si u mom životu, hvala ti što si dopustila da budem u životu tvoje kćeri. Hvala ti što donosiš novi život na svijet.Hvala ti što me voliš na taj način. Izliječila si me svojim srcem", odgovorio je Steve Jenni na poruku ljubavi prije nekoliko dana. Sada je stigao dječak, a sreći zaista nema kraja.

Los Angeles, CA  - Pregnant Jenna Dewan shows off her growing baby bump while out with fiancé Steve Kazee! The couple were all smiles as the held hands and walked down the sidewalk.

BACKGRID USA 23 FEBRUARY 2020, Image: 500568107, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jenna Dewan i Steve Kazee

Linker
18. travanj 2024 02:02