Od subote na htv-u

Nakon razvoda uslijedila još jedna velika promjena u životu Anje Alavanje Romac

U životu domaće voditeljice protekla je godina bila prepuna novosti - osim što je okončala brak nakon devet godina sa suprugom Željkom Romcem, otišla je s Nove TV te prešla na HTV gdje će ponovno voditi emisiju o zdravlju.

Voditeljica Anja Alavanja Romac u prosincu je odradila zdanju emisiju „Zdravlje na kvadrat” koja se emitira na Novoj TV te voditeljsku palicu prepustila kolegici Tatjani Jurić. No, o zdravlju će se brinuti i dalje, ali na drugoj televiziji. Naime, Anja je potpisala ugovor za emisiju vanjske produkcije pod nazivom „Zdravo je znati”, a riječ je o kratkom formatu koji će voditi i uređivati. Gledatelji će je moći gledati već ove subote u jutarnjem terminu. Naime, produkcija za koju radi imala je ugovor s Novom TV do kraja godine, a sada rade za HRT, potvrdila je Anja za tportal.

image
Anja Alavanja krajem prošle godine završila je posao na Novoj TV, a sličan će sada raditi za HTV
FOTOGRAFIJE: BERISLAVA PICEK/CROPIX

Punih 17 godina Anja se bavi televizijskim poslom, a prvi put se na ekranu pojavila preko prvog hrvatskog reality showa Story Super Nova.

Nedavno je upravo za Gloriju otkrila kako joj je 2020.donijela mnoge promijene. Naime, nakon devet godina braka razvela se od Željka Romca s kojim ima dva sina, no par je ostao u vrlo korektnom i prijateljskom odnosu.

"Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa", rekla nam je nedavno Alavanja.

image
Anja i željko 2018. uživali su na modnom događanju u srcu Zagreba
FOTOGRAFIJE: BRUNO KONJEVIC/CROPIX CROPIX

Njezino vjenčanje s nekadašnjim gitaristom, agronom i magistrom ekonomije bilo je na Mauricijusu 2011.godine nakon samo godinu i pol dana veze. Početkom 2012. godine u Zagrebu na svijet je stigao njihov sin Jakov, a tri godine kasnije i Ivor. Djeca su Anji i Željku prioritet otkako su stigli na svijet, a ostala su to i sada, kada supružnici kroz život nastavljaju svatko svojim putem.

Linker
17. travanj 2024 06:23