WireImage
UMJETNOST RAZVODA

Nakon razvoda, uspomene prodaju na aukciji: 'Riješit ću se tri pune sobe stvari'

Rastali su se prije pet godina, ali razvod će biti finaliziran tek ovih dana - a kako bi to proslavili, odlučili su organizirati aukciju i riješiti se nekih stvari za koje više ne žele brinuti.

Aukcije i razvodi imaju nešto zajedničko: većinom su obavijeni velom privatnosti i predstavljeni javnosti samo kada je to nužno. Ipak, Russell Crowe i njegova, uskoro bivša, supruga Danielle Spencer spojili su ih na neobičan način. Njihov razvod, koji će uskoro biti finaliziran nakon što su se rastali prije pet godina, završit će aukcijom u Sotheby's Australia nazvanom "Umjetnost razvoda".

Novozelandski glumac će na aukciji ponuditi 29 skupocjenih satova, među kojima je i Vacheron Constantin, rijedak ručni sat procijenjen na 50 tisuća dolara. U ponudi su se našli i brojni drugi primjerci umjetnina, skupocjenih vozila, namještaja i nakita, a bit će dostupni 7. travnja. Radi se o značajnom datumu u kući Crowe jer tog dana glumac slavi 54. rođendan, ali – da su ostali u braku – Russell i Danielle bi proslavili 15. godišnjicu braka.

SYDNEY, AUSTRALIA - SEPTEMBER 15:  Russell Crowe and Danielle Spencer arrive at the opening of
Getty Images
Russell Crowe i Danielle Spencer 2011. godine

- Rastavljeni smo više od pet godina, a razvod bi trebao biti finaliziran uskoro nakon aukcije. Baš kao što zajedno odgajamo djecu, jednostavno nam je surađivati i oko nečega poput ovoga. Mislim da se i ona osjeća jednako kao i ja vezano uz rješavanje stvari kako bismo napravili mjesta za budućnost. S praktične strane, ova kolekcija vjerojatno ispunjava tri pune sobe stvari o kojima više neću morati brinuti - izjavio je Russell Crowe koji je svoj odnos s Danielle Spencer prekinuo još 2012. godine. Par se upoznao i započeo vezu još 1989. godine kada su zajedno glumili u filmu The Crossing, ali su se razišli nakon što se Crowe zaljubio u Meg Ryan na setu filma "Proof of Life". Ipak, ljubavi su dali drugu šansu 2001. i vjenčali se dvije godine kasnije, na njegov 39. rođendan. U braku su dobili dva sina: Charlesa (14) i Tennysona (11).

SYDNEY, AUSTRALIA - DECEMBER 13: In this handout image provided by Harpo Productions Inc., (L-R) Russell Crowe, Oprah Winfrey and Danielle Spencer sail on the Sydney Harbour on December 13, 2010 in Sydney, Australia. Oprah Winfrey is in Australia with 302 audience members from the US, Canada and Jamaica and will tape episodes of the 25th and final season of 'The Oprah Winfrey Show' from the Sydney Opera House on Tuesday. The shows will air in the US and Australia in January 2011.  (Photo by Handout/Getty Images)
Getty Images
U Australiji s Oprah Winfrey 2010. godine

Linker
18. travanj 2024 13:33