Marko Todorov CROPIX
Slika govori više od riječi

Nakon samoizolacije, Marin Čilić ponovno sa sinom: 'Sretan sam što sam napokon natrag'

Domaći tenisač morao je provesti dva tjedna u izolaciji zbog kontakata sa zaraženima na turniru u Zadru kako ne bi ugrozio druge, a ponajviše svoju obitelj. Sada kada mu je i treći test na Covid-19 došao negativan, može se posvetiti onima koji su mu najviše nedostajali.

Tenisač Marin Čilić puna dva tjedna je bio u samoizolaciji zbog kontakata sa zaraženima na turniru u Zadru koji je organizirao srbijanski tenisač Novak Đoković. Ta izolacija mu je teško pala, pogotovo zato što je bio odvojen od supruge Kristine i sina Balda.

Čim je izašao iz samoizolacije, Čilić se na Instagramu pohvalio novom fotografijom sa sinom koji mu je jako nedostajao.

"Nakon dva tjedna samoizolacije i trećeg negativnog teksta na Covid-19 sretan sam što sam napokon natrag na terenu i mazim se s malenim", napisao je ponosni otac. Od svojih pratitelja dobio je hrpu lajkova i komentara. Mnogi su mu zaželjeli da uživa s obitelji te da na budućim turnirima drži distancu.

Marin Čilić i njegova Kristina vjenčali su se prije dvije godine u Cavtatu, prije čega su proveli osam godina u vezi. Početkom 2020. postali su roditelji malenoga Balda, a Marin često ističe kako mu je uloga oca baš sjela te da obožava provoditi vrijeme s Baldom. Zato mu je, kako je rekao, karantena baš dobro došla.

Tenisac Marin Cilic i njegova izabranica Kristina Milkovic vjencali su se u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole,svadbena vecera i zabava su bili u dubrovackom Revelinu                                                                                snimio :Sasa Buric 290418
Saša Burić
Marin i Kristina vjenčali su se 2018. u Cavtatu u Crkvi svetog Nikole.

"Dragi moji, tjedni i tjedni karantene su iza nas i čini mi se da bez obzira na sve loše što se događa(lo) da smo uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari iz svega ovoga: više se družiti s ukućanima, više spavati, više se smijati, više kuhati, više jesti (ali i vježbati)...", napisao je Marin na Instagramu i dodao da je ga je karantena naučila da više cijeni vrijeme s obitelji, svaki odrađeni trening, a dala mu je i priliku da poboljša svoje kulinarske vještine te uživa u društvenim igrama.

Čitajte i:

Finale teniskog turnira za pamćenje: Trijumf legendi i zvijezdi za humanitarnu akciju

Uživa u Cavtatu: Marin Čilić supruzi pripremio poseban poklon za godišnjicu braka

'Želim revanš!': Marin Čilić u najslađem videu dana otkrio jedinu osobu od koje voli gubiti

Prošle su dvije godine od svadbe godine! Čilić se dirljivom objavom prisjetio posebnog dana s Kristinom

Linker
24. travanj 2024 09:58