‘NA POLA PUTA‘

Nakon sedam godina veze, stiže kruna ljubavi u 41.: Csilla Barath Bastaić čeka bebu!

Najljepšu vijest glumica je javnosti odlučila otkriti na sam Dan zaljubljenih, a objavom na Instagramu ugodno je iznenadila i mnoge kolege.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Csilla Barath Bastaić Valentinovo je iskoristila da s pratiteljima podijeli najljepšu vijest iz privatnog života.

"Loading - 50% complete. Na pola puta", napisala je glumica u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira uz more s trudničkim trbuščićem i pogledom u daljinu.

Čini se da je glumica drugo stanje dobro skrivala s obzirom na to da su se i kolege glumci ugodno iznenadili tom velikom viješću.

Čitajte i: Redatelj Quentin Tarantino i njegova mlađahna supruga Daniella drugi će put postati roditelji

"Aaaaaaaaaaaa Csillaaaaaa! Kakva divna vijest!!! Sretno ti od srca. I ova polovica puta i ostatak života. Nemoj reći samo da te nisam upozorila", napisala je oduševljena glumica Nataša Janjić u komentaru.

"Jedva čekam da skupa guramo kolica", napisala joj je i glumica Lana Gojak koja je prošle godine postala mama malene Pine.

Među drugim poznatim licima domaće javne scene javile su se i glumica Mirna Medaković Stepinac, Jelena Veljača, Ida Prester, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi pratitelji i obožavatelji koji su poželjeli sretnu trudnoću glumici koja je od 2015. godine u vezi s radijskim voditeljem Matkom Antonovićem.

Linker
15. travanj 2024 19:56