Pozadina drastične odluke

Nakon što je dijete Elona Muska objavilo da ne želi imati nikakve veze s njim, progovorila bivša žena milijardera

Uz suglasnost svog transrodnog djeteta, objavila je njihovu prepisku nakon što joj je Vivian proljetos rekla što će učiniti kad postane punoljetna,

Drastična odluka 18-godišnje Vivian Jenna Wilson, transrodne kćeri tehnološkog mogula Elona Muska, da se odrekne oca i dalje intrigira javnost. Ona je nedavno ocu "opalila šamar" i predala zahtjev za zakonsku promjenu spola i imena,

Njena majka Justine Wilson Musk rijetko se oglašava na društvenim mrežama, ali kad to učini ima dobar razlog. Ovaj put je, uz suglasnost svog transrodnog djeteta, objavila njihovu prepisku nakon što joj je Vivian proljetos rekla što će učiniti kad postane punoljetna, piše People.

image

Talulah Riley i Elon Musk s njegovim sinovima

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vivan, rođena kao Xavier Alexander Musk, u travnju je, na sudu u Los Angelesu, podnijela zahtjev za korjenitu životnu promjenu, a o svemu je obavijestila oca dva mjeseca. To znači samo jedno: najbogatiji poduzetnik svijeta nije baš dobro primio vijesti pa je Vivian prekinula s njim sve veze, zauvijek.

"Imala sam čudno djetinjstvo. Ne mogu vjerovati da sam još uvijek normalna nakon svega što sam prošla," stoji u objavi koju je podijelila Justine Wilson nedugo nakon što je Vivian odbacila muško ime koje su joj nadjenuli roditelji i u skladu sa svojim unutarnjim ja počela koristiti zamjenicu ženskog roda.

Bijes na roditelje

Spisateljica koja je s Elonom Muskom bila u braku od 2000. do 2008., odgovorila je da je jako ponosna na nju, na što je tinejdžerica odvratila: "To je OK, ali ponosna sam na sebe!"

Ukratko, mnogo je razloga da Vivian bude bijesna na roditelje zbog trauma iz djetinjstva. Ima brata blizanca Griffina te 16-godišnju braću Kaija, Saxona i Damiana, a svi mogu reći isto. Oca su vrlo rijetko viđali, gotovo da nemaju zajedničke uspomene.

Čitajte i: Ispovijest prve supruge Elona Muska! Ostavio ju je s petero djece, bez novčića - nakon mučnog braka

Majka se nikad nije zauzimala za sebe u braku u kojem je bila sustavno omalovažavana i nesretna, a nakon razvoda bivši joj nije ostavio ni novčića, osim vile u Los Angelesu koju je prepisao sinovima. Stvar je u tome da je na nagovaranje supruga kojem je slijepo vjerovala, Justine Wilson prije dvadeset godina potpisala "nebitan" dokument kojim se odrekla bilo kakvog potraživanja.

Sve je to, čini se, utjecalo na odluku tinejdžerice da promijeni život za 360 stupnjeva i prekine sve veze s ocem.

Linker
19. travanj 2024 15:00