Potencijalna nova ljubav?

Nakon što je javno prozvao Dalića, Ante Rebić otputovao na odmor: Uživa u Grčkoj u društvu nove djevojke?

Njegova navodna nova djevojka podijelila je video na Instagram storyju na kojem Rebić vozi automobil na jednom grčkom otoku, ali je ubrzo zaključala sve profile na društvenim mrežama.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić baš kao i njegovi kolege otputovao je na odmor nakon Europskog prvenstva na kojem su izgubili u osmini finala od Španjolske. Rebić je na društvenim mrežama javno prozvao izbornika Zlatka Dalića da nije iskoristio maksimum hrvatske reprezentacije.

Čitajte i: Ante Rebić zvijer je na terenu, a u životu se drži jedne mudrosti

Od tada se Rebić povukao s društvenih mreža te odlučio uživati u ljetu. Otputovao je u Grčku, gdje mu društvo pravi navodna djevojka Klara Pinjuh iz Mostara. Ona je na svom Instagram storyju podijelila video u kojem Rebić vozi automobil po otoku Mikonosu. Odmah nakon glasina o njihovoj vezi, Klara je zatvorila profile na društvenim mrežama kako bi svoj privatni život držala podalje od oka javnosti.

No, ono što se zna jest da je Klara studirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te je dobila rektorovu nagradu. Osim toga, 2019. godine sudjelovala je na Croatia Travel Festivalu na kojem je govorila o svojim putovanjima tijekom studiranja.

Čitajte i: Novi teren, nove situacije: Donosimo sve o ljubavnim životima naših Vatrenih

Inače, Rebić se uvijek trudio biti diskretan, ne odgovarati na pitanja o ljubavi niti svoje možebitne simpatije iskazivati javno. Poznato je da je iznimno vezan uz svoju obitelj, zavičaj i prijatelje pa slobodno vrijeme radije provodi s prijateljima na roštilju u prirodi, negoli u zadimljenim klubovima, a vjerojatno je našao djevojku koja voli slične stvari kao i on.

Linker
16. travanj 2024 12:48