Emocije su na vrhuncu

Nakon strašne borbe s opakom bolešću, obitelj slavne glazbenice ima veliki razlog za sreću

Kći pjevačice Pink i sportaša Careya Harta proslavila je deveti rođendan, a otac joj je posvetio emotivnu i pomalo šaljivu objavu na društvenim mrežama u kojoj je priznao kako mu se s njezinim rođenjem život potpuno promijenio. Njegove riječi dirnule su mnoga srca njihovih fanova koji su ih obasuli jednako emotivnim komentarima.

Nakon što je obitelj popularne glazbenice Pink i njezinog supruga, sportaša Careya Harta tjednima strepila i borila se nakon što je Pink i njihovom trogodišnjem sinčiću Jamesonu dijagnosticiran Covid-19, sada su teški dani iza njih te imaju veliki razlog za sreću. Naime, njihova kći Willow u utorak 2. lipnja 2020. navršila je devet godina, a ponosan otac posvetio joj je emotivnu objavu na Instagramu,

"Moja slatka kćeri Willow. Gdje da počnem? Pokazala si mi kako točno treba izgledati ljubav prema djetetu. Promijenila si mi život od trenutka kada je tvoja mama bila trudna. Uvijek sam želio biti otac, hvala ti što si baš mene izabrala za svog tatu. Fasciniraš me svakim danom; pametna si, promišljena, suosjećajna, puna mokraće i octa, živahna i pravo malo s*anje. Jedna od najvećih radosti je gledati te kako rasteš i pretvaraš se u individuu. Jednog dana ćeš promijeniti svijet, malena. Toliko sam ponosan i zaljubljen u tebe. Neka ti je najsretniji deveti rođendan. Hvala ti mama Pink što si napravila dobro dijete", šaljivo je napisao Hart i podijelio fotografiju svoje mezimice. Njegova objava rastopila je srca mnogih njegovih fanova koji su se pridružili čestitkama.

Kolegica pjevačice, Jessica Simpson, naišla je na vrlo negativne komentare kada je svojoj sedmogodišnjoj kćeri Birdie Mae obojila kosu pa je Pink, kako bi je podržala, obojila kosu kćeri Willow u plavo. Nakon još nekoliko boja, Willow sada ima potpuno kratku, pixie frizuru i baš joj dobro stoji.

Borba s koronavirusom

Inače, Pink je nedavno s javnošću podijelila svoje iskustvo s koronavirusom i kritizirala američki način borbe s koronavirusom. "Moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i oni su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna prateći upute liječnika", otkrila je Pink koja je sa sinom bila u izolaciji, a kasnije je i njezin suprug Hart sve ispričao iz drugog kuta.

Pink, Carey Hart and Willow Sage Hart out in New York.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
21 May 2019,Image: 435393459, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no
Pink, kći Willow i Carey Hart.

"Bilo je teško. Oboje su bili jako bolesni, dapače, mislim da je sin imao jače simptome i loše se osjećao, stoga cijela njihova teorija da ova bolest pogađa starije ljude pada u vodu. I moja je supruga bila loše, posebice jer, kako znate, boluje od astme. Bolest joj je napala pluća i prsa i imala je problema s disanjem", otkrio je Hart u showu 'The Jason Ellis Show'.

Čitajte i:

Pink i njezin sin zarazili se koronavirusom: 'Ova bolest je ozbiljna i stvarna!'

Frizura u izolaciji: P!nk si je malo popila, pa se primila škara... Nije baš dobro

Možda će i vama dati ideju kako se organizirati! P!nk s obitelji u samoizolaciji, pokazala kako krate dane

Linker
19. travanj 2024 18:25