Povratak

Nakon sunčanja, spavanac u avionu: Maja Šuput pokazala kako putuje sa svojim plemenom

Pjevačica je s obitelji u utorak otputovala u Tursku, sada je već objavila da je njihovom kratkom odmoru došao kraj, a objavom na mrežama nasmijala je pratitelje.

Sve što je slatko, traje kratko tako bi se mogao opisati ovaj odmor najaktivnije hrvatske obitelji. Maja Šuput, Nenad Tatarinov i maleni Bloom ovog su tjedna uživali u egzotičnim plažama u Turskoj. Nakon što su zaposleni roditelji završili sve obaveze, odlučili su se počastiti putovanjem u Tursku te su odabrali odsjedanje u resortu D Maris Bay. Ovo putovanje potrajalo je od utorka do vikedna, a kako im je bilo na povratku doma, otkrila je Maja u subotu rano ujutro.

"I tako je Mama Tatarinov izgubila svoje sjedalo kako bi se njeno pleme Tatarinov odmorilo i naspavalo", napisala je Maja uz duhovitu oznaku 'T-shirt sve govori' aludirajući na suprugovu majicu sa provokativnim printom.

Zaposlena pjevačica i voditeljica još je u petak navečer idiličnom obiteljskom fotografijom najavila da je ovaj njihov odmor bio kraćeg vijeka.

Kratko ali slatko

"Možda je odmor bio kratak ali uspomene su vječne. Vrijeme da se krene doma...", napisala je maja uz fotografiju sa svoja dva muškarca pod romantičnim baldahinom.

Čitajte i: Maja Šuput i njena dva dečka ludo se provode u Turskoj: Maleni Bloom opet je "ugrozio" zvjezdani status svoje mame

Dok je Maja pozirala u neodoljivom jednodjelnom kupaćem kostimu na bijelo-crvene prugice, Bloom i Nenad bili su usklađeni i šik u plavom. Uz kupaće hlačice u plavoj boji s dezenom, imali su i elegantne svijetlo-plave košuljice.

Iako obojici ta kombinacija dobro stoji, vjerojatno je svima jasno da je u ovom modnom dvoboju premoćnu pobjedu odnio Bloom.

Linker
19. travanj 2024 23:55