nespojiv spoj

Nakon svega što je prošla! Je li Selena Gomez napokon pronašla ljubav kojoj se nadala?

Ima li Selena Gomez novog dečka? S hvaljenim košarkašem viđena je na romantičnoj lokaciji, a njegova ju je bivša odmah prestala pratiti na društvenim mrežama.

Nakon prekida s Justinom Bieberom, koji je bio velika ljubav njezinih tinejdžerskih dana, činilo se da zvijezde Seleni Gomez nikako nisu naklonjene.

Lijepa pjevačica zbog bolesti je morala na brojne dijalize i transplataciju bubrega, a umjesto da je javno podrže, neki su je zlobni jezici po društvenim mrežama prozivali zbog nekoliko kilograma viška koje bi tu i tamo nakupila.

U poslovnom smislu, Selena je iz godine u godinu napredovala, redajući same hitove, a nedavno je izbacila i kozmetičku liniju koju je javnost s oduševljenjem prihvatila.

image
Je li Selena pronašla novog muškarca?
Shutterstock/Profimedia

Ipak, činilo se da ne može pronaći muškarca koji bi zaokupio njezinu pažnju.

Upravo zbog toga, mnoge je zainteresirala vijest da je viđena na jednoj romantičnoj lokaciji u društvu mladog košarkaša Jimmyja Butlera.

image
Jimmy ima dijete s Kaitlin Nowak
Shutterstock/Profimedia

31-godišnji košarkaš Miami Heatsa viđen je sa Selenom na intimnoj večeri u francuskom restoranu Lucien, gdje su izmjenjivali zaljubljene poglede i sramežljiva šaputanja.

Uspješni košarkas 2015. godine proglašen je mladim košarkašem koji je postigao najveći napredak, a treneri za njega imaju same riječi hvale.

Jimmy ima jednogodišnju kći s bivšom djevojkom Kaitlin Nowak koja je čim su se pročule glasine o mogućoj vezi, Selenu prestala pratiti na Instagramu, izvještavaju strani mediji.

Fanovi nisu sigurni što bi mislili o novom paru koji im zvuči nespojivo.

"Selena i Jimmy Butler? Svijet je postao ludo mjesto", samo je jedan komentar u lavini sličnih izjava obožavatelja pjevačice na društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 08:28