Ben Affleck i Ana De Armas na snimanju filma "Deep Water" u studenom 2019. godine
 Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Divni par

Nakon teškog perioda, konačno ga je krenulo! Ben Affleck zaljubio se Sophiju Loren našeg doba

Glumica Ana de Armas u vezi je s kolegom Benom Affleckom. Zajedno su snimali film "Deep Water" u kojem su utjelovili supružnike. Čini se da se kemija s ekrana prenijela u njihove živote.

Nova ljubav glumca Bena Afflecka glavna je tema holivudskih šaputanja nakon što je svijet obišla vijest da je s kolegicom Anom de Armas boravio na Kubi. Godinu i pol dana nakon što je oskarovac prekinuo vezu s producenticom Lindsay Shookus, Affleck je krenuo dalje i ponovno ljubi. S glumicom Anom de Armas glumio je u trileru "Deep Water", a utjelovili su supružnike.

Odmarali na Kubi

Čini se da se kemija s filmskog platna prenijela u njihov život pa su Ben i Ana posljednjih dana uživali na Kubi, odakle je glumica rodom. Tamnokosa 31-godišnjakinja nasmijana je i opuštena uživala u društvu 45-godišnjeg Afflecka. Svjedoci njihove romanse su brojni. Viđeni su već na zračnoj luci kako izmjenjuju romantične dodire i poljupce, a potom su se zaputili na let privatni avionom. "Sigurno su u vezi. Izgledali su jako prisni i sretni dok su bili u Havani u restoranu", rekao je izvor za magazin People.

New York City, NY  - Upcoming
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ana de Armas u šetnji New Yorkom

Da ne bi sve ostalo na riječima, pobrinuli su se Ben i Ana sami kada su se fotografirali s osobljem restorana u centru Havane. Nakon ručka, ispunili su želju osoblja, a ljudima nije dugo trebalo da fotografija objave na društvenim mrežama.

S bivšom suprugom Jennifer Garner dobio je troje djece

Affleck se, da podsjetimo, razveo prije par godina od glumice Jennifer Garner s kojom je tijekom braka dobio troje djece. Danas su u dobrim odnosima, a Jennifer mu je bila velika podrška u mnogim životnim padovima, posebno onome vezanom uz alkoholizam. Srećom, oporavio se, vratio poslu, a čini se - pronašao i novu ljubav.

new orleans, LA  - *EXCLUSIVE*  - Ben Affleck and stunning Cuban actress, Ana De Armas are seen together on the set of the erotic thriller
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ben Affleck i Ana de Armas na snimanju filma koji ih je možda i spojio

Ana de Armas glumica je španjolsko-kubanskog podrijetla koju mnogi nazivaju Sophijom Loren novog doba. Jedna je od trenutno najtraženijih holivudskih glumica, a uskoro će je svijet moći gledati u ulozi Bondove djevojke. Dobila je glavnu ulogu u hitu "No Time to Die".

Photo © 2020: Chopard via The Grosby Group
Ana de Armas is the new facr of luxury French jewelry brand, Chopard. She will be wearing Chopard jewelry in the new, soon to be released, James Bond film, No Time to Die., Image: 500595758, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Chopard via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
Chopard via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
Ana de Armas

Linker
24. travanj 2024 02:35