Profimedia, Pacific coast news
KORAK PO KORAK

Nakon treće kemoterapije: Prijatelji je 'nose' kroz najveću životnu bitku

U rujnu je otkrila da je jedna od žena koje vode borbu s rakom dojke i od tada ohrabruje sve žene da se redovito kontroliraju.

U rujnu je zvijezda hit serijala "Veep" na društvenim mrežama otkrila da je postala jedna od onih žena koje vode životnu borbu s rakom dojke, a nakon treće runde kemoterapije pokazala je da su joj najveća snaga zahvaljujući kojoj lakše prolazi kroz mučno razdoblje – njezini prijatelji.

172054, EXCLUSIVE: Julia Louis-Dreyfus heads out for a walk with a long time pal in Los Angeles days after her third round of chemotherapy treatment for breast cancer. Los Angeles, California - Friday November 10, 2017., Image: 355186043, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Jedna od najnagrađivanijih glumica Julia Louis-Dreyfous (56), mnogima najpoznatija po ulozi Elaine Benes u hit serijalu "Seinfeld", ide korak po korak kroz svoju terapiju, nakon koje, kad se malo oporavi, ruku pod ruku šeće sa svojom dugogodišnjom prijateljicom. Nagrađivana zvijezda iskoristila je sunčan dan za šetnju susjedstvom, nedaleko kuće u Los Angelesu u kojoj već godinama živi, a da su joj prijatelji itekako velika podrška pokazala je i na svojem Instagram profilu na kojem je objavila video koji su joj snimili njezini kolege s kojima je radila na serijalu "Veep".

Tony Hale i Timothy Simons snimili su joj ohrabrujući video uz pjesmu pjevačice Katy Perry "Roar" i poručili joj da može sve pa tako i pobijediti rak dojke. Vijesti o tome da je čeka velika bitka za život podijelila je na društvenim mrežama krajem rujna.

- Jedna od 8 žena oboli od raka dojke. Danas sam ja ta. Dobre vijesti su što imam predivnu podršku i brižne ljude među obitelji i prijateljima te fantastično osiguranje preko sindikata. Loše vijesti su da nisu sve žene sretnice kao ja, pa hajdemo se boriti protiv raka i učiniti zdravstvenu zaštitu za sve stvarnošću – napisala je tada Julia Louis-Dreyfous koja na svojem Instagram profilu dijeli ohrabrujuće poruke za sve one koje se nalaze u istoj situaciji kao i ona te potiče na redovitu kontrolu kako bi se na vrijeme otkrio problem.

172054, EXCLUSIVE: Julia Louis-Dreyfus heads out for a walk with a long time pal in Los Angeles days after her third round of chemotherapy treatment for breast cancer. Los Angeles, California - Friday November 10, 2017., Image: 355186033, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Linker
20. travanj 2024 01:06