PRATI JE 380 TISUĆA LJUDI

Nakon tri godine braka, Izabel Kovačić iznenadila promjenom prezimena

Mlada poduzetnica, vlasnica brenda Lunilou, do sada je na Instagramu bila potpisana djevojačkim prezimenom pa je promjena imena jako iznenadila njene pratitelje.

Iako se za Matea Kovačića (26), nogometaša engleskog kluba Chelsea udala još 2017., vlasnica eko brenda Lunilou Izabel Kovačić (28) tek je sada na Instagram profilu promijenila prezime.

Na toj je društvenoj mreži, na kojoj je prati oko 380 tisuća korisnika, do neki dan imala djevojačko prezime Andrijanić. Promjena imena u 'Izakova' iznenadila je njene pratitelje.

Čitajte i: Izabel i Mateo Kovačić izvan sebe od sreće! Pljušte čestitke, a oni poručuju: 'Spremni smo!'

Ljubav ovog para započela je prije jedanaest godina, okrunili su je brakom prije tri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, a prošle su godine postali roditelji sina Ivana. Svoj su privatni život oduvijek skrivali od medija, žive u Londonu, a tek djeliće svoje svakodnevice objavljuju na društvenim mrežama pa se tako Izabel nedavno na Instagramu pohvalila fotografijama sa skijanja, ne otkrivši točnu destinaciju.

"Iskreno, ne volim privatni život izlagati medijima jer ljudi uvijek vole vidjeti i čuti gdje ste, što radite i kako ste raspoloženi, a mislim da je Instagram super platforma za to", izjavila je svojedobno.

Čitajte i: Izabel Kovačić uz supruga i sina proslavila rođendan! Dirljiva fotografija oduševila je sve

Sa sestrom Ivanom Lučić pokrenula je biznis, a riječ je o kreiranju i prodaji odjeće za djecu od organskih materijala. U ovo vrijeme pandemije, otkrila nam je nedavno 'izakova', posvetila se obitelji i zadržala pozitivan stav.

"Od svih dijelova moga života najviše trpi moj posao - brend odjeće Lunilou. Svi u timu dogovorili smo se da ne posustajemo, nego da se pripremimo za vrijeme kada će sve opet krenuti pravim smjerom. U ovom trenu teško je predvidjeti i sljedeći dan, a kamoli što će se dogoditi za nekoliko mjeseci. No, vječni sam optimist, pa sam uvjerena kako će ovo brzo proći pa će naša djeca jednom o ovom teškom razdoblju učiti u školi. Bitno je samo da ostanemo zdrave glave i pokušamo pomoći jedni drugima", izjavila je nedavno za Gloriju.

Linker
25. travanj 2024 14:08