Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Razlika u godinama im ne smeta

Nakon tri propala braka, ponovno pred oltar: Dennis Quaid oženio 39 godina mlađu studenticu

Glumac i njegova sadašnja supruga upoznali su se u svibnju 2019., a u listopadu iste godine već su se zaručili. Kako je tada rekao, bila je to ljubav na prvi pogled, koju su sada podigli na višu razinu.

Iako iza sebe ima tri propala braka, glumac Dennis Quaid (66) ponovno je pronašao sreću i to s 39 godina mlađom studenticom medicine Laurom Savoie (27). Ipak, nije ih briga za razliku u godinama pa su se nakon kratke veze i zaručili te vjenčali početkom ovog mjeseca.

Vjenčanje se, kako su otkrili za magazin People, održalo u Santa Barbari pored oceana. "Bilo je prelijepo. Osupnula me, bila je najljepša mlada", rekao je glumac za strani magazin.

Vjenčanje su inače planirali na Havajima, kao i još jedno slavlje za obitelj i prijatelje u Nashvilleu, no sve su morali odgoditi zbog koronavirusa.

NASHVILLE, TENNESSEE - NOVEMBER 10: Dennis Quaid and Laura Savoie attend CASH FEST In Celebration Of YouTube Originals Documentary “THE GIFT: THE JOURNEY OF JOHNNY CASH” at War Memorial Auditorium on November 10, 2019 in Nashville, Tennessee. (Photo by Terry Wyatt/Getty Images for YouTube)
Getty Images for YouTube
Dennis Quaid i Laura Savoie upoznali su se u svibnju 2019., a zaručili odmah u listopadu iste godine.

Samo sa svećenikom kao svjedokom, izrekli su 'sudbonosno da' 2. lipnja. Laura je blistala u vjenčanici brenda Chosen By One Day te buket ruža i kala. Službene fotografije možete pogledati ovdje.

Zaručili se nakon par mjeseci poznanstva

Par se upoznao na jednom poslovnom eventu u svibnju 2019., a zaručeni su bili već u listopadu. "Bila je to ljubav na prvi pogled", rekao je tada Quaid koji je često punio medijske stupce zbog problema s alkoholom i drogama, ali i burnog ljubavnog života.

Pacific Palisades, CA  - *EXCLUSIVE*  - Dennis Quaid and his fiancée Laura Savoie go Christmas tree shopping with his two kids, Zoe and Thomas. The 'Midway' actor got into the holiday spirit, smiling and sticking his head into a snowman cutout for a photo op with his kids.

BACKGRID USA 1 DECEMBER 2019,Image: 485868582, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Čini se da se Laura dobro slaže s Dennisovom djecom iz prijašnjih brakova.

Prije nego što je prohodao s Laurom, Quaida su povezivali s njemačkom manekenkom Santaom Auzinom s kojom se počeo viđati odmah nakon razvoda od supruge Kimberly Quaid. Brak s Kimberly trajao je od 2004. do 2018. godine, a iza sebe ima brakove s glumicom Meg Ryan, s kojom je veza trajala deset godina, te s Pamelom Jayne Soles. U prošlim brakovima dobio je i troje djece - sinove Thomasa Boonea i Jacka i kćer Zoe Grace.

I Laura je nekoliko puta na društvenim mrežama rekla kako nikada nije bila sretnija, iako su mnogi kritizirali njihovu vezu i izbor partnera. "Nitko nema kontrolu nad tim u koga će se zaljubiti. Ne zaljubljujem se tako lako", branio se glumac, dodavši da nije ciljano išao tražiti mlađu od sebe.

Čitajte i:

Sve gori od negativnih komentara zbog mlađahne izabranice Dennisa Quaida: 'Nitko ne bira u koga će se zaljubiti'

Četvrti put pred oltar: Poznati glumac zaručio se s 39 godina mlađom studenticom

Nakon dva propala braka i problema s alkoholom, glumica pronašla sreću: Zaručila se na poseban dan

Linker
21. travanj 2024 07:20