Intenzivan period

Nakon turbulencija u Prljavom kazalištu, Jasenko Houra otkrio novost u obiteljskom životu

Obitelj Houra otvara novo poglavlje, a u tome će važnu ulogu imati Jasenkova kći Dora, studentica odnosa s javnošću.

Proteklih tjedana Prljavo kazalište u medijima se našlo zbog sukoba među članovima zbog kojih se spominjao i raspad benda. Na kraju je objavljeno da će bend ipak raditi na stvaranju novog glazbenog materijala, ali uz promjene u članstvu.

Naime, osnivač i frontmen benda Jasenko Houra nastavlja dalje s Mladenom Bodalecom, a za rujan je najavljen i novi album.

Houra je sad s pratiteljima podijelio da osim u bendu promjena ima i u obiteljskom biznisu.

"Proslava Dorinog 23. rođendana kao i nove funkcije direktorice naše nove obiteljske firme, Houra grupa", poručio je Houra pored fotografija s proslave.

Osim Dore, Houra ima još dvoje djece, sina Ivana Brunu i kćer Marijanu. Nova direktorica Dora studentica je odnosa s javnošću na jednom privatnom veleučilištu.

Čitajte i: Jasenko Houra Jajo: "Prljavci idu dalje: Završavamo album, snimamo spot, počinjemo s probama i krećemo s nastupima"

Kad je riječ o sukobu s Tihomirom Filešom, bubnjarom i suosnivačem Prljavog kazališta, Houra je ranije preko svog odvjetnika poručio da raspada benda neće biti.

"Moguće je da će Prljavo kazalište u budućnosti djelovati ili nastupati u sastavu koji je različit od onoga koji je djelovao prethodnih godina, ali takve promjene događale su se kroz gotovo pola stoljeća aktivnog djelovanja Prljavog kazališta i nisu utjecale na rad i stvaralaštvo Prljavog kazališta. Štoviše, g. Houra i drugi članovi benda i dalje imaju namjeru zajedno raditi i u skorijoj budućnosti zajedno s obožavateljima proslaviti veliku 45. godišnjicu osnutka Prljavog kazališta", stoji u priopćenju Tonija Nogolice.

Linker
02. travanj 2024 04:39