ULICAMA TOKIJA

Nakon završetka igara i obaveza, vrijeme za razgledavanje: Kolinda Grabar-Kitarović pozirala kod poznatog spomenika u Tokiju

Posljednje dane prije povratka u Lijepu našu bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Japanu provodi razgledavajući Tokio, koliko joj to stroge epidemiološke mjere dopuštaju.

Nakon što su službeno završile ovogodišnje Olimpijske igre u Tokiju, naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović iskoristila je preostalo kratko vrijeme za šetnju ulicama japanskog glavnog grada, naravno koliko je to dopušteno zbog epidemioloških mjera u Japanu.

Na svom Facebook profilu Grabar-Kitarović podijelila je fotografije s ulica Tokija, a pozirala je i kod simbola vjernosti na postaji Shibuya gdje se nalazi kip legendarnog psa Hachika o kojem je snimljen i film. "Pozdrav iz centra Tokija", napisala je bivša predsjednica kratko u opisu fotografije na kojoj pozira u ležernom outfitu - širokim crnim hlačama i kratkoj crnoj majici s točkastim uzorkom, kombinaciji koju je upotpunila crnim salonkama.

Optimizam unatoč svemu

Članica Međunarodnog olimpijskog odbora nedavno je za Gloriju ekskluzivno pisala o boravku u Japanu kada je otkrila da zbog strogih korona-mjera nije smjela u Olimpijsko selo, čak ni nakon takozvane "meke karantene" koja je započela jutro po dolasku u Japan "tvrdom" trodnevnom karantenom, kada nije smjela ni izaći iz hotela.

Čitajte i: Japanska avantura Kolinde Grabar-Kitarović: ‘Tvrda‘ karantena, pranje hlača u kadi i emotivni susreti sa sportašima

Unatoč tome, Kolinda Grabar-Kitarović je optimistična s obzirom na činjenicu da su se Olimpijske igre na kojima je Hrvatska osvojila osam˙medalja, uza sve stroge epidemiološke mjere, ipak održale. Situacija je sve prisilila da se neprestance druže i dugo razgovaraju, što se bivšoj predsjednici posebno svidjelo kao i opuštena atmosfera - nakon politike pravo osvježenje.

"Osjećam se kao da smo svi jedna velika obitelj", napisala je tada Kolinda koja maksimalno iskorištava zadnje dane u Japanu razgledavanjem.

Linker
25. travanj 2024 10:09