Na naslovnici Voguea

Naomi Campbell govori o majčinstvu: ‘Oduvijek sam znala da ću jednog dana imati dijete‘

Poznata manekenka demantirala je navode o posvojenju svoje prve kćeri te priznala kako je ona najljepša stvar koja joj se ikada dogodila.

Supermodel Naomi Campbell (51) zaprepastila je javnost objavom da je u svibnju dobila dijete. Otkrila je kako je samo najuži krug prijatelja znao da očekuje dijete te je demantirala glasine o posvojenju.

"Moja kćer je najveći blagoslov koji sam ikada mogla zamisliti. Majčinstvo je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Oduvijek sam znala da ću jednog dana imati dijete", priznala je Naomi.

Sa svojom kćeri je viđena u srpnju prošle godine, tijekom izleta u New Yorku, a njezino je lice po prvi puta pokazala prilikom snimanja za britanski Vogue za koji je otkrila i prve informacije o bebi.

Iako su mnogi mislili kako je manekenka svoje prvo dijete posvojila, Campbell je potvrdila kako je kćerkicu dobila biološkim putem, no nije otkrila ime njezina oca.

Prilikom poziranja s devetomjesečnom bebom za naslovnicu novog broja Voguea, Naomi je izjavila: "Nije posvojena, ona je moje dijete".

Manekenka se navodno tijekom intervjua ponašala neuobičajeno stidljivo, a osim demantija o posvojenju, odbila je iznijeti detalje o rođenju svoje kćeri.

Campbell je je otkrila i kako još uvijek voli manekenstvo, a priznala je i da je ono s godinama čini sve nervoznijom.

image

Naomi je otkrila kako smatra da joj se manekenstvo više sviđalo kada je bila mlađa

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Neumorna buduća mama: Diva obukla crveni ogrtač i iznenadila kupce u svom dućanu seksi donjeg rublja

"Još uvijek uživam u manekenstvu, ali me košta živaca", objasnila je te priznala kako joj je sve teže dijeliti pistu s djevojkama od 18 godine koje pokušava naučiti hodati. Otkrila je i kako smatra da joj se manekenstvo više sviđalo kada je bila mlađa jer je tada najvažnije bilo pokazati svoju osobnost.

Linker
18. travanj 2024 08:03