REUTERS
U SVIBNJU

Napokon otkriven datum najočekivanijeg vjenčanja 2018.godine

Zaruke su potvrđene krajem studenoga, otkriveno je da će se raditi o mjesecu svibnju, ali sada napokon znamo koji datum moramo osloboditi kako bismo u miru pratili televizijski prijenost kraljevskog vjenčanja.

Kensingtonska palača je napokon objavila točan datum vjenčanja princa Harryja (33) i američke glumice Meghan Markle (36): "Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Henry od Walesa i Meghan Markle vjenčat će se 19. svibnja 2018. godine".

Njihove zaruke potvrđene su 27. studenoga, a za sada se zna datum i mjesto vjenčanja. Meghan Markle i princ Harry vjenčat će se u kapeli Svetog Georgea u dvorcu Windsor. Par se upoznao i zaljubio prošle godine, a za zaruke je 33-godišnji princ svoju djevojku iznenadio prstenom koji je on sam dizajnirao. Dijamant iz Bocvane, zemlje koja ima posebno mjesto u njegovu srcu, je u središtu prstena, dok su vanjska dva dijamanta uzeta s broša princeze Diane.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27:  Prince Harry and actress Meghan Markle during an official photocall to announce their engagement at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England.  Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018.  (Photo by Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson/Getty Images

Linker
19. travanj 2024 19:13