LJETOVANJE

Napokon pokazala svoju sliku iz Dubrovnika: Zaintrigirani obožavatelji Mariju Šarapovu pitaju samo jedno

Umirovljena ruska tenisačica očarana je gradom na jugu budući da već nekoliko dana objavljuje fotografije s kultnih lokacija poput zidina, morskog bazena unutar hotela te antikviteta koji se mogu pronaći u gradu.

Kamene fasade, stoljetna povijest i bez turista, napisala je umirovljena tenisačica Marija Šarapova na svome Instagramu pod fotografiju na kojoj pozira u drevnom Dubrovniku. Već nekoliko dana niza predivne fotografije iz turističkog grada, a brojni fanovi pišu joj koje još lokacije treba posjetiti u Hrvatskoj.

"Dođi u Vinkovce, to je najstariji grad u Europi", napisala je jedna od obožavateljica. Drugi se nadovezao: "Posjeti i otoke, a nikako nemoj zaboraviti Istru". No, nekoliko komentara ispod objave posebno se istaknulo, a svi se pitaju hoće li tenisačica na njih odgovoriti.

"Jesi li trudna?", pitalo ju je nekoliko njih.

Povela se Instagram manijom zbog fotografije morskog bazena koji se nalazi u podnožju dubrovačkog hotela Excelsior i poručila da je ‘izvan ureda‘.

Po tome se da naslutiti gdje ruska tenisačica spava u Dubrovniku. Izgleda da ju je drevni grad zaista očarao jer je s pratiteljima odlučila podijeliti baš sve, gdje se kupa, šeta, ali i što radi.

Ljubiteljica starina je uz fotografiju antiknog zlatnog nakita objavila i fotografije iz ljekarne Male braće i crkve sv. Ignacija.

Čitajte i: Uživanje u Dubrovniku! Marija Šarapova odmara na našem jugu i otkriva nove dimenzije ljepote grada

Čitajte i: Marija Šarapova je sve iznenadila! Objavila je svoj broj mobitela i svima dala zadatak

"Unutar zidina Starog grada u Dubrovniku. Zlatne alkice s početka 1900-ih. Možda su dostupne i na 1stdibbs?", upitala je Šarapova svoje obožavatelje. Riječ je o dućanu koji trguje antikvitetima.

Teniska zvijezda oprostila se od profesionalne karijere početkom veljače prošle godine napisavši oproštajni tekst za Vogue i Vanity Fair.

"Svijetu tenisa, opraštam se s tobom", napisala je Šarapova.

Osvajačica sva četiri Grand Slam turnira imala je burnu karijeru i zbog pada na dopingškom testu. Zanimljivo, posljednji meč bio joj je poraz od osječke tenisačice Donne Vekić u prvom kolu Australian Opena.

Linker
16. travanj 2024 11:14