pandemija ih primorala

Napokon poslušali kritike: Prvi put u 42. godine, Kardashiani neće imati veliku božićnu zabavu

Članovi obitelji Kardashian/Jenner u 2020. godini primili su mnogo negativnih kritika na račun nemarnog ponašanja usred pandemije. Kim Kardashian za proslavu svog 40. rođendana na egzotično je putovanje povela obitelj i prijatelje, a Kendall Jenner organizirala je glamuroznu zabavu za Noć vještica na kojoj su se pojavili brojni slavni - zamaskirani, ali bez zaštitnih maski na licu. Čini se da su slavne sestre napokon odlučile prihvatiti ozbiljnost situacije jer je Khloe Kardashian objavila da je tradicionalna božićna zabava - otkazana.

Svi koji prate reality show "Keeping Up With The Kardashians" znaju da ta poznata obitelj obožava Božić.

Slavne sestre od malih su nogu navikle na raskošno uređen dom i lude blagdanske zabave te obiteljska putovanja, a u odrasloj se dobi svake godine natječu među sobom čija će vila biti ljepše ukrašena. Mama Kris predvodi u toj igri pa svake godine zapošljava umjetnike koji mjesecima smišljaju kako će urediti jelku i dom, a nije joj strano ni kćerima 'ukrasti' kreativnog direktora iza leđa, kako bi upravo njezina kuća imala božićni 'wow' faktor.

Velika slavlja u luksuznoj kalifornijskoj četvrti

Još od osamdesetih, Kris Jenner održavala je velike božićne zabave s pokojnim suprugom Robertom Kardashianom, a tradiciju je nastavila i s Bruceom Jennerom. Poznate su i tematske božićne fotografije obitelji, na kojima je Kris sa supruzima pozirala uz sve mnogobrojniju obitelj, a kasnije su se pridružili i parteri njezinih kćeri i unuci.

Ipak, ove godine, nakon što su Kardashianke primile brojne negativne komentare zbog zabava za rođendan i Noć vještica koje su organizirale usred pandemije, u Calabassisu neće biti raskošne zabave.

Tu vijest na Instagramu je otkrila 36-godišnja Khloe Kardashian, koja je primila upit o održavanju proslave jedne obožavateljice.

"Sve je više zaraženih virusom Covid-19 u Kaliforniji. Zato smo odlučili da nećemo održati tradicionalnu božićnu zabavu ove godine. To će biti prvi put da ne održavamo zabavu još od 1987. godine vjerujem. No, zdravlje i sigurnost su važniji od svega. Moramo ozbiljno shvatiti pandemiju", napisala je Khloe.

Tako će Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall i Kylie Božić 2020. provesti u svojim vilama, s partnerima i djecom, bez puno pompe.

Linker
20. travanj 2024 00:24